in ,

(foto) Noi indicatoare pe străzi din centrul capitalei! Şoferii vor lua amenzi dacă nu le respectă

Procesul de pregătire a fluidizării traficului în centrul capitalei este în toi şi în cadrul unei noi etape s-a dispus instalarea de indicatoare speciale. Le-am surprins în proces de montare şi deja gata instalate în ziua de astăzi, când am avut drum pe strada Puşkin.

Mai exact este vorba de un set de indicatoare şi anume: 3.31 – Oprire interzisă, 5.42 – Bandă rezervată vehiculelor de rută şi un panou de informare. Câte un grup de indicatoare proaspăt confecţionate se aranjează la fiecare intersecţie.

Amintim că astfel de indicatoare vor apărea pe străzile Pușkin, Bodoni şi bd. Ștefan cel Mare, avertizându-i pe toţi participanţii la trafic despre faptul că banda extremă dreapta este dedicată exclusiv transportului public. Şoferii trebuie să fie atenți la noile semne de circulație rutieră și să respecte şi noul regim de parcare.

Anterior, viceprimarul Victor Chironda a declarat că după eliminarea parcărilor de pe trotuare, pe str. Pușkin va urma delimitarea benzii dedicate pentru troleibuze prin aplicarea unui marcaj temporar și instalarea semnelor adiționale de informare “Nu ocupați banda”.

Oficialul a mai adăugat că INP va asigura patrularea zonei și aplicarea amenzilor pentru încălcarea benzilor dedicate!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

De ce nu se mai poate parca pe strada Puşkin şi altele din centrul Chişinăului? Explicaţii oficiale

Iti place articolul?