in ,

COOLCOOL OMGOMG

(foto) Noi locuri de parcare, proaspăt amenajate, au apărut în preajma sensului giratoriu de la Universitatea “Ion Creangă”

Scuarul din str. Bucuriei, sectorul Buiucani, a fost redeschis, astăzi, după renovare. În trecut era o zonă care nu a fost valorificată niciodată şi, unde, mereu era dezordine, iar pe timp de noapte era întunecată, asta aflându-se practic în centrul oraşului.

Totodată, după mai bine de 20 ani a fost reluată şi circulaţia pe str. Bucuriei, în perimetrul străzilor Ion Creangă şi Henri Coandă, fapt ce va fluidiza circulaţia rutieră de la sensul giratoriu – Piaţa Dimitrie Cantemir!

Perimetrul străzii deschise pentru circulaţia autovehiculelor

Pe o suprafaţă de 1.5 hectare de parc, au fost reparate trotuarele şi aleile pietonale, au fost reabilitate spaţiile verzi, a fost înlocuit mobilierului urban, a fost construit un teren de joacă şi amenajate piste pentru biciclişti. La fel, a fost instalat sistemul de irigare şi iluminare a scuarului.

De asemenea, spre atenţia şoferilor, aflaţi că în zonă au fost amenajate mai multe locuri de parcare, bine marcate şi destul de utile.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?