in ,

LoveLove COOLCOOL LOLLOL OMGOMG

(foto) Noile Dacia Sandero, Sandero Stepway şi Logan! Primele detalii şi imagini

Dacia a dezvăluit astăzi noul Sandero, noul Sandero Stepway și noul Logan, modele din a treia generație cu un design complet nou, reinventat. Pentru un preț imbatabil și dimensiuni exterioare compacte, acestea oferă mai multă modernitate, echipament și versatilitate fără a renunța la fundamentele simplității și fiabilității.

La momentul de faţă automobilele sunt anunţate preliminar, în detalii urmând să fie dezvăluite în ziua de 29 septembrie!

De la un singur model la o gamă completă și diversificată, Dacia transformă automobilul de 15 ani. Sandero a devenit modelul emblematic și un bestseller, iar din 2017 a fost cea mai bine vândută mașină din Europa pentru clienții individuali.

În 15 ani, brandul Dacia s-a impus – în sectorul auto – ca vârf de lance al unei mișcări. Un brand de alegere care generează un sentiment de apartenență. Un brand a cărui propunere astăzi capătă o nouă dimensiune cu trei modele noi care au fost modernizate, dar încă axat pe ceea ce contează pentru clienți.

Cu “umerii” și arcadele marcate ale roților, noul Sandero emană o personalitate puternică și o impresie de robustețe. Cu toate acestea, linia de ansamblu este mai fluidă, datorită unui parbriz mai înclinat, a unui acoperiş poziţionat mai jos şi care curge spre spate, în timp ce antena radio este plasată tocmai aproape de capătul său. În ciuda gărzii la sol neschimbate, noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai “așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate în raport cu pasajele acestora.

De cealaltă parte, cu o gardă la sol mai mare, noul Sandero Stepway este crossoverul versatil din gama Dacia. La exterior, designul său asertiv evocă evadarea în afara zonelor urbare și aventura.

Imaginea și ADN-ul de crossover al noului Sandero Stepway sunt întărite de o diferențiere sporită față de noul Sandero. Imediat va fi recunoscut în față de o capotă diferită, o altă grilă de radiator cu inscripţie cromată Stepway, dar și prin nişte aripi curbate deasupra proiectoarelor anti ceaţă.

New 2020 Dacia Logan Sandero Sandero Stepway 4

Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic.

O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartamentul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

New 2020 Dacia Logan Sandero Sandero Stepway 6

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de Y a mărcii Dacia, care va putea fi găsită şi pe primul său electromobil.

Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Dacia propune astfel o nouă generație de modele emblematice, mai ingenioase, mai accesibile dar la fel de fidele spiritului tradițional al mărcii.

Mai multe detalii, inclusiv despre cum s-au schimbat la interior, vom afla la 29 septembrie! Staţi aproape!