in ,

(foto) Noile inserţii pregătite de TopCar pentru Lamborghini Urus valorează cât o altă maşină nouă

Atelierul de tuning TopCar din Federaţia Rusă este acum gata să ofere primul program de modificare estetică a noului Lamborghini Urus. Acesta este disponibil sub forma unui kit exterior aerodinamic actualizat şi completat cu elemente noi, care pot fi instalate toate împreună sau oricare la dorinţă.

TopCar Lamborghini Urus bodykit tuning 1

Reprezentaţii atelierului au anunţat că intenţionează să propună un asemenea program încă în luna ianuarie a acestui an şi iată că acum este posibil. Un motiv al unui asemenea timp îndelungat de aşteptare este invocat prin faptul că geometria primului SUV Lamborghini este foarte complicată, unde mai pui că are o caroserie cu foarte multe muchii.

Scopul a fost de a crea noi elemente care vor veni să completeze caroseria, dar fără să strice cumva designul general al maşinii. Atenţia la detalii este garantată.

TopCar Lamborghini Urus bodykit tuning 6

Toate detaliile despre noul Urus: (foto/video) Premieră mondială: Cel mai rapid SUV din lume – noul Lamborghini Urus

Setul de elemente cuprinde următoarele: o nouă capotă, o nouă parte inferioară a barei de protecţie frontală, splittere laterale pe bara de protecţie frontală, extensii pe aripile faţă şi spate, inserţii pe aripile faţă, noi praguri, inserţii noi pe uşi, splittere laterale ale barei de protecţie posterioare, un nou difuzor şi două spoilere, alături de alte accente cu forme aerodinamice.

Fiecare din aceste elemente sunt confecţionate din fibră de carbon şi acoperite cu un strat de lac pentru a-l face lucios. Capota poate fi realizată la fel sau cu un strat de vopsea deasupra, identică cu cea a caroseriei.

Vezi şi: GENEVA 2018: Standul Lamborghini – Reportaj Video AutoBlog.MD

TopCar Lamborghini Urus bodykit tuning 10

O caracteristică interesantă a kitului exterior aerodinamic pregătit de TopCar este că, potrivit reprezentanţilor atelierului de tuning, fiecare din suprafeţele inferioare ale elementelor, cel mai bine se vede pe capotă, sunt acoperite cu un strat din fibră de carbon şi kevlar, care este similar la textură cu un material textil. Compusul este “împletit” în stil camuflant – Military.

Deocamdată TopCar este singurul atelier care foloseşte o asemenea soluţie.

TopCar Lamborghini Urus bodykit tuning 14

Costul tuturor elementelor noi se ridică la peste 2.5 milioane de ruble sau în jurul a 35.000 de euro. Inserţiile pentru terminaţiile eşapamentului deocamdată nu sunt gata.

Dacă se pregăteşte şi un program de tuning la capitol tehnic, nu se cunoaşte deocamdată.

Vezi şi: (video) Noul Lamborghini Urus a fost prezentat la Moscova, însă ruşii deja au cumpărat tot stocul pentru 2018

buton subscribe

GALERIE FOTO: