in

(foto) Noua Dacia Duster – iată cum va fi interiorul

Noua generație Dacia Duster la sigur este unul dintre cele mai urmărite modele de către clienții europeni. Acest fapt a fost dovedit și de reacțiile utilizatorilor de pe internet și miile de distribuiri pe rețelele de socializare la știrea cu primele poze ale exteriorului.

Acum însă, AutoBlog.MD vă prezintă și primele poze cu interiorul noii generații Dacia Duster. Acestea au fost plasate pe un grup de pe facebook dedicat fanilor Dacia Duster. Din cele două poze, putem vedea o schiță grafică și o poză în care putem deduce ce noutăți va aduce noua generație Duster în interior.

Din câte se pare habitaclul va suferi schimbări mult mai mari ca exteriorul. Noi materiale vor debuta aici, cât și dotări. Printre care un monior color touch screen cu sistem Media Nav de nouă generație pe care vor fi proiectate și imaginile surprinse de camera video spate, climatizarea automată, comenzile de pe volan și noul cadran de bord.

Mai multe detalii vom afla pe 12 septembrie atunci când noua generație Dacia Duster va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.

sursa: Facebook.com/Dacia Duster Team

Iti place articolul?