in

(foto) Noua generaţie a sedanului VW Jetta. Iată primele imagini şi când ar putea fi lansat

Marca germană Volkswagen se pregătește să lanseze pe piaţă o nouă generaţie a modelului Jetta în caroserie sedan. Debutul public al automobilului, destinat în mod prioritar pentru piaţa din SUA, va avea loc la Salonul Auto de la Detroit, care va fi organizat în luna ianuarie a anului 2018.

Render: autologia.com.mx

Informaţiile despre data şi locul premierei au fost anunţate de portalul VW Vortex cu referire la declaraţiile șeful subdiviziunii americane a Volkswagen. Nu este exclus că aceasta va fi prezentat pe internet mai devreme.

Potrivit top managerului VW, noul Jetta va avea un design “supermodern” și “emoțional”. Alte detalii nu au fost dezvăluite, precum şi date privind premiera europeană a modelului.

FOTO: autologia.com.mx

Între timp, aspectul exterior deja nu mai este un secret – în iunie, fotografii Automedia au surprins la teste varianta americană a lui Volkswagen Jetta sedan. Judecând după aceste imagini, automobilul a devenit mai mare decât predecesorul său, iar pe caroserie au apărut mai multe linii ascuțite.

Totodată, cele mai noi imagini cu maşina dezgolită complet au fost publicate de portalul Autologia, însă la scurt timp au fost şterse.

FOTO: autologia.com.mx
FOTO: autologia.com.mx

FOTO: autologia.com.mx

Iti place articolul?