in ,

(foto) Noua generaţie Toyota Camry va fi prezentată la începutul lunii ianuarie

Compania japoneză Toyota Motor Corporation a publicat prima imagine oficială a sedanului Toyota Camry de generaţie nouă, în care ne arată partea posterioară a maşinii.

Premiera mondială a modelului va avea loc în luna ianuarie la Salonul Auto Internaţional de la Detroit (8-22 ianuarie 2017).

toyota-camry-teaser
Teaser noua generaţie Toyota Camry

Noul sedan este construit pe platforma modulară TNGA (Toyota New Global Architecture). Această arhitectură se foloseşte în prezent la construcţia noii generaţii Prius, dar şi a crossoverului C-HR.

Din singura imagine putem observa că automobilul are un design exterior agresiv, un lucru la care nu te-ai fi aşteptat de la un astfel de model, asta deoarece sedanul business Toyota Camry mereu se deosebea de celelalte printr-un exterior mai conservativ.

Există informaţii neoficiale că noua generaţie Toyota Camry va fi disponibilă şi într-o versiune fierbinte TRD. Acest automobil se va deosebi de cel obişnuit printr-un kit exterior aerodinamic mult mai agresiv, jante unice şi un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament. Sub capotă ar putea fi instalat un V6 de 3.5 litri care va produce peste 300 de cai putere.

toyota_camry_10th_anniversary_3
Toyota Camry, generaţia curentă, ediţie aniversară pentru piaţa chineză

Cât priveşte sedanul standard, cele mai probabil gama de motoare pentru acesta va cuprinde agregate cu patru cilindri pe benzină de 2.0 sau 2.5 litri.

Iti place articolul?