in ,

(foto) Noua Mazda CX-9 a debutat oficial în Moldova. Ce noutăți aduce și cât costă?

În acest weekend, la Chișinău a debutat noua Mazda CX-9. Acesta este cel mai mare SUV din gama japonezilor și totodată primul model din gama mărcii care poate fi oferit cu trei rânduri de scaune, la bord putând fi transportate în total șapte persoane.

Amintim că niponii au la ei în ţară un alt SUV numit CX-8, care a fost prezentat mai târziu decât CX-9 şi care, de asemenea, poate fi dotat cu şapte locuri pentru pasageri.

Noua generație Mazda CX-9 este propusă clienților din Moldova cu motorul pe benzină de 2.5 litri, ce produce 231 de cai putere şi un cuplu maxim de tocmai 420 Nm! Pe partea de dotări, CX-9 este disponibil în nivelul de echipare Revolution Top, care pune la dispoziția pasagerilor toate dotările propuse pe un CX-9.

Printre acestea se numără: farurile LED pentru faza lungă și cea scurtă, cruise control adaptiv, jante de 20 de inci, asistent inteligent de frânare în oraș, sistem de navigație, sistem audio Bose, trapă electrică, portbagaj acționat electric, sistem de climatizare în 3 zone, sistem inteligent de frânare pentru mișcare în marșarier, sistem de menținere în banda de rulare și multe altele.

Noua Mazda CX-9 măsoară peste cinci metri în lungime și dispune de un sistem de tracțiune integrală. Motorul este cuplat la cutia de viteze cu șase trepte, care, în combinație cu motorul pe benzină, accelerează SUV-ul în 8.6 secunde până la 100 km/h și până la o viteză maximă de 210 km/h!

Prețul unei Mazda CX-9 este de 42.900 euro!

AutoBlog.MD va reveni pe parcursul săptămânii următoare cu un reportaj video dedicat noii Mazda CX-9! Staţi aproape!

What do you think?