in

(foto) Noua MV Augusta F4 LH44 – motocicleta la care a pus umărul şi Lewis Hamilton

Producătorul italian de motociclete MV Augusta, proprietate a concernului Daimler care produce automobilele Mercedes-Benz, a prezentat un nou model numit F4 LH44.

Motocicleta produsă în colaborare cu pilotul Formula 1 Lewis Hamilton va fi lansată într-o ediţie limitată la doar 44 de exemplare.

Noua F4 LH44 este construită pe baza modelului F4 RC (Reparto Corse), lansat pentru a fi omologat pentru campionatul mondial Superbike World Championship. Propulsorul produce 212 CP, iar pe lângă acesta mai există o unitate de control electronică, programată cu setări de circuit.

Vezi şi: (video) Noul Ducati 1299 Superleggera este ca un Lamborghini exclusiv, numai că pe două roţi

Motocicleta exclusivă are mai multe inserţii cu numele pilotului britanic, dar şi cu semnătura acestuia, alături de: elemente din fibră de carbon, scaun tapiţat cu Alcantara, parbriz fumuriu, amortizoare Ohlins, eşapament din titan şi altele.

Însuşi Lewis Hamilton a spus despre această motocicletă că “este o combinaţie în care a fost adunat tot ce este mai bun din două lumi: un super bike de curse şi o motocicletă confortabilă care este folosită pe drumurile obişnuite”.

Presa italiană afirmă că un exemplar ar costa în jurul a 50.000 de euro.

Vezi şi: (foto/video) O motocicletă făcută de firma actorului Keanu Reeves costă 78.000 de dolari

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?