in ,

(foto) Noul Audi Q8 încearcă deja drumurile moldovenești

În unele ţări din Uniunea Europeană, SUV-ul de top al celor de la Audi, noul Q8, poate fi deja cumpărat, în timp ce în altele vânzările urmează abia să înceapă din luna octombrie.

Până când vor apărea exemplare cu numere de înmatriculare moldovenești, iată că prima mașină de acest gen a fost deja surprinsă la noi în țară, venită din Germania.

Audi Q8 Moldova 0
FOTO: facebook.com/Smotramdofficial

SUV-ul fotografiat în parcarea unui centru comercial este vopsit în culoarea albă opțională Glacier White și are un pachet estetic S line la exterior. Acesta cuprinde bare de protecție diferite față de cele standard, o grilă a radiatorului cu o margine conturată într-o culoare diferită față de cea a caroseriei, prize de aerisire specifice, logouri S line și alte inserții decorative.

Mașina este pe jante opționale de 22 de inci, care costă 4.000 de euro setul, și mai are faruri opționale HD Matrix LED de 1.700 de euro.

În habitaclu, din ceea ce se poate vedea prin lunetă, cel mai probabil este la fel aplicat un pachet opțional S line. Doar scaunele sport cu profil sportiv și cu tetiere integrate costă 1.100 de euro unul.

Vezi şi: (foto) AutoSpot.MD: Un Audi SQ7 circulă prin Chişinău cu numere diplomatice

Audi Q8 Moldova 1
FOTO: facebook.com/Smotramdofficial

Pentru că este în versiune de motorizare 50 TDI quattro, asta înseamnă că sub capotă se află o unitate de propulsie hibridă cu un V6 diesel de 3.0 litri volum la bază, care produce 286 de CP și 600 Nm de cuplu. Cutia de viteze este un automată tiptronic, iar sistemul de tracțiune – integral. Accelerația 0-100 de km/h o poate realiza în 6.3 secunde, iar viteza maximă ajunge la 245 de km/h.

SUV-ul are o greutate de 2.145 de kg fără șofer și are un consum mediu oficial declarat de 6.6 – 6.8 litri la 100 de km parcurși.

Noul Audi Q8 are un preţ de start în Germania de 76.300 de euro. Cât costă în ţara noastră deocamdată nu se cunoaşte.

Audi Q8 in Moldova 0 Audi Q8 in Moldova 1

Audi Q8 Chisinau 0
FOTO: facebook.com/Eugeniu Grajdianu‎
Audi Q8 Chisinau 1
FOTO: facebook.com/Eugeniu Grajdianu‎
Audi Q8 Chisinau 2
FOTO: facebook.com/Eugeniu Grajdianu‎
Audi Q8 Chisinau 3
FOTO: facebook.com/Eugeniu Grajdianu‎

Vezi şi: (video) Noua familie de modele de top Audi au pozat împreună. Lipseşte un membru?

buton subscribe