in ,

(foto) Noul BMW Seria 8, testat în caroserie de serie. Iată cum ar putea arăta coupeul şi varianta cabrio

Înainte de premiera planificată pentru prima jumătate a anului 2018, lucru confirmat oficial, noul coupe de lux BMW Seria 8 este supus unor teste pe drumuri publice care se apropie de final. Odată cu ieşirea prototipurilor pe străzi, acestea au adoptat şi un nou camuflaj pe caroserie.

https://www.youtube.com/watch?v=5iZIpCsy4no

Putem observa că maşinile scoase la teste sunt practic în caroserii de serie, care nu se deosebesc prea mult faţă de cea arătată pe conceptul Seriei 8. Totodată, spre deosebire de prototipurile pe care le-am văzut anterior pe circuitul Nurburgring, acestea au blocuri optice şi stopuri de producţie.

Blocurile optice frontale sunt la fel de subţiri ca şi cele ale conceptului, iar în interiorul acestora se pot observa componente de culoare albastră, un indiciu bine cunoscut care ne spune că noul Seria 8 va avea faruri laser LED.

Vezi şi: (video) Planurile de electrificare a maşinilor din gama BMW: 25 de modele noi până în 2025

FOTO: autoexpress.co.uk

De asemenea, prin folia de pe caroserie se pot distinge stopurile, care nu sunt similare cu cele instalate pe prototipul conceptual.

Maşina este echipată cu jante de 21 inci din aliaj ușor şi cu anvelope cu profil redus.

Vezi şi: Imagini spion şi video: BMW M8 şi BMW Seria 8 cu M Package pe Nurburgring

FOTO: autoexpress.co.uk

Este deja cunoscut faptul că familia Seriei 8 va include în afară de un coupe, o decapotabilă, un Gran Coupe cu cinci uși și o versiune fierbinte M8. Toate aceste modele se vor baza pe platforma modulară CLAR, folosită pe Seria 5 și Seria 7. Arhitectura permite instalarea atât transversală cât și longitudinală a motoarelor cu un volum de la 2.0 până la 6.6 litri.

Amintim că BMW a brevetat deja denumirile 825, 830, 835, 845, 850, M850 şi M8.

Noul BMW Seria 8 ar putea debuta la Salonul Auto de la Geneva, iar până atunci au rămas doar câteva luni. În baza unor imagini de tip render de care dispunem, avem ocazia să vedem cum va arăta cel mai probabil maşina în caroserie coupe şi cabrio.

What do you think?