in , ,

(foto) Noul BMW X4 a fost văzut lângă uzina mărcii din Spartanburg, SUA

Noua generaţie a modelului BMW X4 a fost fotografiată fără niciun fel de camuflaj, iar acest indiciu nu ne poate spune decât că premiera maşinii va avea loc în curând. Câteva imagini au fost făcute publice de către un utilizator de Instagram, care a văzut BMW-ul în preajma uzinei din Spartanburg.


Din cele ce putem vedea, crossoverul coupe al celor de la BMW va avea o faţă asemănătoare cu cea a noii generaţii X3, în timp ce partea posterioară arată altfel. Un nou stil îl asigură stopurile înguste a căror formă nu am mai văzut-o pe vreun alt model anterior, însă care se aseamănă cu cele ale concurentului de la Mercedes-Benz (GLC Coupe).

De asemenea, pe capacul portbagajului există iniţialele M40d. Se crede că o astfel de maşină va primi un motor diesel twin-turbo cu şase cilindri, care va produce în jurul a 330 de CP.

Vezi şi: Poze spion: Noul BMW X4 M40i va lupta pentru simpatia clienţilor cu Mercedes-AMG GLC 43

Compania BMW nu a anunţat deocamdată o dată a premierii noului X4, însă acest lucru se va întâmpla până la sfârşitul acestui an. O surpriză nu se exclude a fi la Salonul Auto de la Frankfurt.

Iti place articolul?