in , ,

(foto) Noul brand Pickup Design lansează ediţia limitată a modelului Toyota Hilly

Atelierul polonez de tuning Carlex Design anunţă despre deschiderea unui nou brand numit Pickup Design. Zeci de ingineri, stilişti şi designeri se vor ocupa doar de modificarea pick-up-urilor pentru a face aceste automobile mai expresive şi mai atrăgătoare.

Un prim proiect realizat în ediţie limitată este Toyota Hilly, bazat pe modelul de ultimă generaţie Toyota Hilux. Potrivit Pickup Design, noutatea a adunat în sine tot ce este mai bun din lumea pick-up-urilor: un design expresiv, capacitatea de a se deplasa prin off-road dificil şi un habitaclu comod.

Designul exterior al maşinii a fost schimbat datorită instalării unui kit de protecţie nou, compus din bare de protecţie, inserţii care extind bosajele, praguri, inserţii pe capotă şi un eleron. Toate aceste elemente sunt confecţionate dintr-un “polimer high-tech”.

Pick-up-ul mai dispune de o bandă suplimentară cu LED-uri (incorporată în noua bară de protecţie), jante negre de 18 inci şi anvelope pentru off-road BFGoodrich All Terrain 265/60, etc. De asemenea, se anunţă că s-a modificat suspensia şi s-a schimbat sistemul de evacuare a gazelor de eşapament.

Vezi şi: (foto) Shelby a pregătit pick-up-ul Ford F-150 Raptor pentru off-road extrem

În habitaclu există nişte scaune tapiţate manual cu piele, un volan acoperit cu piele, covoraşe din cauciuc şi un nou sistem audio (opţional). Izolarea fonică a fost îmbunătăţită, iar uşa benei poate avea un mecanism soft-close! (opţional)

Toyota Hilly este deja disponibilă la comandă pentru 44.100 de euro, preţ de start care include maşina şi modificările făcute (fără dotări opţionale).

Vezi şi: (foto/video) Un producător de jucării a făcut împreună cu Toyota un pick-up extrem

Iti place articolul?