in ,

(foto) Noul dispozitiv EON: Cameră de bord, sistem de navigaţie Waze şi aplicaţia Spotify la un loc

De ce lucruri are nevoie un şofer modern în maşina sa: o cameră de bord, un sistem de navigaţie bun şi muzică? Dacă răspunsul este un “da”, atunci merită să vedeţi posibilităţile unui nou gadget numit EON.

Vezi şi: (video) Nu ai Android Auto în maşină? Acum îl poţi instala şi folosi de pe ecranul telefonului tău

Dispozitivul aminteşte de un smartphone, are o cameră foto/video performantă (16 megapixeli şi suport HDR) şi funcţionează pe baza sistemului de operare Android.

Datorită produsului Google (Android), s-a putut integra în ele serviciul muzical Spotify (cu acces la milioane de fişiere audio), dar şi renumita aplicaţie pentru navigaţie Waze.

Însuşi camera de bord funcţionează cu ajutorul aplicaţiei “chffr” pe care compania producătoare comma.ai a prezentat-o în vara anului 2016. Camera dispozitivului înregistrează imagini video mereu şi fixează ceea ce se află în faţa şoferului. De asemenea, aceasta mai înregistrează şi telemetria în timpul călătoriilor.

Vezi şi: (video) Acum poţi folosi aplicaţia Waze direct pe ecranul sistemului multimedia din maşină

Toate informaţiile de pe EON mai pot fi trimise spre alte dispozitive, de exemplu, prin servicii de stocare în cloud.

Un dispozitiv EON costă 699 de dolari. Setul mai include două suporturi pentru ataşare pe parbriz, două cabluri mini USB şi un încărcător.

Vezi şi: (video) Test AutoBlog.MD: Sistemul de navigație Mio MiVue Drive 65

What do you think?