in , ,

(foto) Noul Honda SUV e:concept se va transforma în primul crossover electric al mărcii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

În acest weekend s-a deschis Salonul Auto Internaţional de la Beijing, care a fost amânat din aprilie din cauza pandemiei de COVID-19, iar printre mărcile auto prezente cu un stand propriu se numără şi Honda.

Niponii au în centrul atenţiei un concept cu o siluetă destul de îndrăzneaţă, din care, peste ceva vreme, ar putea rezulta primul crossover electric al companiei.

Honda SUV e:concept este un crossover cu o siluetă compactă și un design agresiv. Modelul de serie va păstra cu siguranță proporțiile generale și soluțiile de design ale conceptului, dar corpul cu doar două portiere ar putea fi modificat, deşi în forma în care este acum, unde mai pui că sunt patru locuri pentru pasageri la bord, arată de-a dreptul izbitor.

Din păcate, dezvoltatorii nu au făcut publice nici chiar caracteristicile aproximative ale mașinii, limitându-se la faptul că modelul de serie va dispune de un set complet de asistenți electronici sub forma unei noi generaţii a suitei Honda SENSING, dar și de un sistem multimedia modern Honda Connect de nouă generaţie, cu acces la internet, asistent de interfaţă cu inteligenţă artificială, sincronizare cu telefoanele mobile şi actualizări OTA.

Din câte se pare şi interiorul modelului de serie nu va arăta astfel, cel puţin din punct de vedere a volanului turtit şi a consolei centrale plutitoare.

Honda a promis că va începe producția în masă de astfel de crossovere electrice, iniţial pentru piaţa din China, în viitorul apropiat. Modelul va fi şi primul electromobil marca Honda introdus pe această piaţă.

GALERIE FOTO:
(surse: Honda, autohome.com.cn)

Iti place articolul?