in

(foto) Noul KIA Stonic va fi prezentat astăzi! Primele imagini au scăpat pe internet

După cum v-am relatat anterior, KIA a aşteptat ca Hyundai să organizeze prezentarea noului său model KONA, pentru ca ulterior să-şi arate propriul SUV compact.

Potrivit ultimelor informaţii, noul KIA Stonic urmează să fie prezentat în această seară în cadrul unui eveniment organizat la Amsterdam. Până atunci, primele imagini oficiale au scăpat deja pe internet.

Vezi şi: (foto) Primele imagini ale concurentului pe care îl pregăteşte KIA pentru Hyundai Kona

Kia Stonic 2018 1

Noul KIA Stonic va folosi aceeaşi platformă ca şi cea pe care o foloseşte noul Hyundai KONA. Cel mai probabil şi gama de propulsoare o vor împărţi, iar de pe acum se zvoneşte că va exista şi o versiune electrică cu o autonomie de până la 350 de km.

Designul exterior va fi făcut în stilistica KIA şi a ultimelor modele din gama mărcii. Opţiunile de personalizare vor fi asemănătoare cu cele ale modelului KONA, inclusiv şi caroseria bi-coloră.

Kia Stonic 2018 2

Habitaclul modelului va fi făcut cu acurateţe, majoritatea comenzilor fiind amplasate la îndemâna şoferului. Unele elemente vor fi vopsite în culoarea caroseriei pentru a crea un contrast.

Ecranul sistemului multimedia va fi poziţionat exact pe centrul planşei de bord şi se pare că va avea dimensiuni generoase.

Mai multe informaţii urmează să le aflăm foarte curând. Staţi aproape!

Kia Stonic 2018 3

Sursă foto: Autodato