in ,

(foto) Noul Opel Corsa S este o opţiune bună pentru cei care nu îşi permit un Opel Corsa OPC

Opel lansează pe piaţa europeană o nouă versiune a compactei Corsa numită Corsa S. Această maşină ar fi o opţiune potrivită pentru acele persoane care îşi doresc o compactă cu un caracter sport, dar modelul standard oferă în schimb prea puţin, iar variata OPC cu 207 CP este prea scumpă.

Noul Opel Corsa S a fost îmbrăcat într-un kit exterior OPC Line, a primit nişte corpuri negre ale oglinzilor retrovizoare şi jante bicolore de 17 inci.

În habitaclu a fost instalat un volan sport, turtit în partea inferioară, alături de inserţii decorative de culoare roşie pe planşa de bord şi inserţii din aluminiu pe pedale.

Opţional, în schimbul a 1.350 de euro, pot fi comandate nişte scaune sport şi stilate de la Recaro.

Printre alte dotări se mai numără blocuri optice şi stopuri cu LED-uri, o trapă şi un nou sistem multimedia Radio R 4.0 IntelliLink cu ecran tactil şi suport Apple CarPlay/Android Auto.

Sub capota lui Opel Corsa S a fost montat un benzinar turbo cu patru cilindri şi un volum de 1.4 litri, care produce 150 de CP. Puterea este transmisă punţii din faţă printr-o cutie de viteze manuală cu şase trepte.

Accelerează compacta până la 100 de km/h în 8.9 secunde, iar viteza maximă este egală cu 207 km/h.

În Germania preţul de start pentru un Opel Corsa S porneşte de la 18.400 de euro pentru varianta cu trei uşi şi de la 19.085 de euro pentru cea cu cinci uşi.

Iti place articolul?