(update) Designul exterior al noului Porsche 911 a fost deconspirat

Distribuie:
 • 87
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 27.11.2018) Retrospectivă a ceea ce a fost şi ce a ajuns să fie Porsche 911 în decursul a şapte generaţii: (video) Şapte generaţii Porsche 911 – partea a VII-a. Caroseria 991: cea prin care s-a depăşit un milion de maşini produse


(update 24.11.2018) Designul exterior al noului Porsche 911 a fost deconspirat. Primele imagini oficiale au apărut pe internet, chiar dacă sunt de calitate proastă.

Mai devreme, colegii britanici de la Autoexpress au creat niște imagini render digitale cu noul 911, făcut pe baza formelor mașinilor de teste. Se pare că automobilul din imagini este identic cu cel oficial în proporție de peste 98%.


(update 23.11.2018) Porsche a lansat al doilea teaser video cu noua generaţie 911 şi împreună cu el avem onoarea să vă anunţăm că vom transmite evenimentul de prezentare LIVE, aici, pe AutoBlog.MD, în seara zilei de 27 noiembrie.

Mai mult, colegul nostru Constantin Mihalachi deja a decolat spre Salonul Auto de la Los Angeles, pentru a relata atât despre noul Porsche, cât şi despre alte noutăţi, fiind un lucru în premieră pentru un site de ştiri auto din Moldova. Astfel, staţi aproape!


(update 15.11.2018) Porsche a lansat pe paginile sale oficiale de pe diverse reţele de socializare primul teaser video care anunţă premiera noii generaţii 911.

Evenimentul de prezentare publică va avea loc în ziua de 27 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, însă nu se exclude că informaţii detaliate şi imagini vor fi dezvăluite mai devreme. Staţi aproape!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Curious? #NewPorsche911 #TimelessMachine

O postare distribuită de Porsche (@porsche) pe


(update 05.11.2018) (foto) Noul Porsche 911, pus sub presiune. Detalii despre programul de testare a noii generaţii


(update 12.10.2018) (video) Jurnalişti britanici şi americani au testat noul Porsche 911 înainte de premieră. Ce au aflat


(update 27.09.2018) Noul Porsche 911, filmat la o staţie PECO din California. Camera a surprins şi interiorul

Încet şi sigur se apropie premiera noii generaţii Porsche 911. Acum câteva ore, o femeie a surprins îndeaproape o maşină de teste, practic fără camuflaj, într-o staţie PECO din statul american California.

Autorul imaginilor a filmat maşina din partea posterioară, iar obiectivul ne arată şi imagini cu părţi ale interiorului, mai exact panoul de bord alcătuit în mare parte din ecrane digitale şi noul monitor al sistemului multimedia.

Exemplarul este vopsit într-o nuanţă roşie, numită Guards Red şi are jante RS Spyder de 20 de inci. Încă o dată ne convingem de faptul că stopurile vor fi realizate în stilul celor mai noi modele Panamera şi Cayenne.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Beyond excited that I was able to catch these here in LA tonight.

O postare distribuită de Rick Kornegay (@rickk528) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This thing is really growing on us ? #Porsche992

O postare distribuită de Nuttsoncars (@nuttsoncars) pe

În aceste imagini video făcute publice la mijlocul verii, putem vedea o coloană întreagă de maşini de teste, toate surprinse la fel în California. Conducătorul unui coupe a accelerat şi a făcut auzit sunetul noului motor boxer.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Rolling out!!! ? #992mules #992turbos #boxsterspyder #992cab #911 #porshe #992

O postare distribuită de Sai Y (@hey_sai_y) pe

De asemenea, acum câteva zile, maşini de teste au mai fost surprinse rulând pe circuitul Nurburgring şi prin împrejurimi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Anyone else excited for the new 992?! . . #porsche #porsche911 #992

O postare distribuită de Harris Porsche (@bh_porsche) pe


(update 13.08.2018) Noi imagini cu noul Porsche 911 au apărut în spaţiul online. O maşină fără camuflaj a fost fotografiată pe drumurile din Stuttgart. Aceasta se deosebeşte de cea văzută anterior prin terminaţii ovale ale eşapamentului, dar şi mecanisme de frânare cu etriere vopsite într-o nuanţă albă închisă. Asemenea au debutat standard pe noul Porsche Cayenne Turbo şi au o suprafaţă din carbid de wolfram.

De asemenea, a apărut şi un filmuleţ cu o durată de aproximativ 16 minute, în care noul Porsche 911 a fost filmat la teste pe Nurburgring.


(03.08.2018) Se apropie ziua în care noul Porsche 911 va fi prezentat! Modelul din noua generaţie 992 a fost surprins în spaţiul public dezgolit în proporţie de 98%.

Dintr-o serie de imagini spion avem ocazia să observăm mai bine diferenţele dintre noul model şi cel care va intra în istorie. Coupeul de generaţie 992 are o formă generală a caroseriei cunoscută, însă pe alocuri există panouri noi, inclusiv bare de protecţie şi prize de aer.

Farurile îşi vor păstra forma, însă iată componentele care asigură iluminatul drumului vor fi noi şi de tip LED evident. În partea posterioară noi vor fi stopurile, mai subţiri, şi vor fi conectate printr-o fâşie LED luminoasă, aceeaşi soluţie fiind aplicată pe unele modele 911 Carrera produse între anii 2011-2015.

La fel, în spate, mai este scos în evidenţă un nou capac ce acoperă compartimentul motorului, o nouă bară de protecţie şi terminaţii ale eşapamentului care acum vor fi mai apropiate de centru şi de motor. De asemenea, nu va lipsi un eleron care îşi va face apariţia automat la o anumită viteză sau prin apăsarea unui buton dedicat.

Vezi şi: (foto) Noua generaţie Porsche 911 a fost deconspirată fără camuflaj într-un garaj

Cu referire la partea tehnică, din informaţiile dezvăluite în prezent, ştim că noul Porsche 911 va fi construit pe baza unei platforme modernizate MMB care va folosi o proporţie mai mare de aluminiu şi oţel. Arhitectura ar putea fi utilizată în viitor şi pe noile Cayman sau Boxster. Dimensiunile maşinii nu se vor schimba semnificativ.

Iniţial vor fi lansate modelele de start 911 Carrera şi Carrera S, cu motoare boxer de 3.0 litri 9A2, dar care vor produce mai mulţi CP comparativ cu ce se pune la dispoziţie în prezent. Peste câţiva ani va apărea şi primul 911 cu propulsie hibridă, care va genera în jurul a 700 de CP, potrivit informaţiilor preliminare.

Cea mai puternică versiune 911 Turbo S va beneficia de cel mai puternic motor boxer de 3.8 litri şi va fi mai uşor decât automobilul actual. Aceste caracteristici îl vor face să concureze cu Ferrari 488 GTB prin intermediul a aproximativ 630 de CP produşi.

FOTO: autoexpress.co.uk

Prezentarea noului Porsche 911 ar trebui să aibă loc în luna noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Vezi şi: (foto) Dotarea mult aşteptată de clienţi pe care o va primi noul Porsche 911


Distribuie:
 • 87
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...