in , ,

(foto) Noul Renault Arkana va fi prezentat la 29 august la Moscova

Noul crossover Renault, care este programat spre a fi prezentat la Salonul Auto de la Moscova deja săptămâna viitoare, va fi numit Arkana! Compania a lansat o nouă imagine de previzualizare a mașinii din segmentul C, arătându-ne hayonul cu denumirea pe care a înregistrat-o în Europa în august 2017.

Vezi şi: Renault arată în prima imagine oficială noul crossover global care va fi produs în Rusia

Modelul Arkana este cel mai probabil construit pe baza lui Kaptur, o versiune puțin mai mare a lui Captur, făcută pentru piața rusă. În timp ce este conceput ca un model global, Arkana va fi cheia pentru creșterea vânzărilor Renault în Rusia, a doua cea mai mare piață după Franța

Denumirea crossoverului provine de la termenul latin “Arcanum” care se traduce prin “secret”. Renault susţine că acest model, care încă nu este gata şi ne va fi arătat deocamdată în calitate de show car, este “asociat cu misterul, atractivitatea și spiritul de pionier”.

Fotografia teaser arată stopurile posterioare, a căror corpuri se întind pe aproape toată lățimea hayonului, fiind despărţite vizual la mijloc de logoul Renault. Limbajul de design general pe care îl va avea, va fi practic cel introdus pentru prima dată pe Megane, însă cu mici diferenţe.

Modelul de serie Renault Arkana va apărea pe piaţă în anul 2019 şi va fi introdus şi în alte ţări pe lângă Federaţia Rusă.

Vezi şi: (foto) Premieră: Noua familie de modele Renault Stepway conţine şi un Logan făcut în stil off-road

Vezi şi: (foto) Calendarul principalelor premiere Renault dintre anii 2018 şi 2023

Iti place articolul?