in ,

(foto) Noul TECHART GrandGT Selective este o definiţie a unui tuning de calitate

Când construiești o mașină, trebuie să o faci palpitantă atât pentru șofer, cât și pentru spectatorul care o admiră. Ediția unică “Selective” a programului de tuning TECHART GrandGT pentru modelul Porsche Panamera Turbo Sport Turismo întruchipează această caracteristică ca nici alta.

Un habitaclu bi-color pentru doar patru pasageri și elementele noi din fibră de carbon creează un aspect impresionant. Ediția sportivă “Selective” ocupă un loc lângă ediția elegantă “Supreme” prezentată în primăvară și formează oferta superioară a programului TECHART GrandGT.

Designul și apariția pe care o crează TECHART GrandGT este foarte uimitoare. Ediția “Selective” conține noi elemente din fibră de carbon. Combinația prizei de aer ce este realizată ca o continuare a capotei, corpurile oglinzilor laterale retrovizoare, panoul din spate, precum şi inserţiile din fibră de carbon pe bara de protecţie frontală şi cea posterioară, alături de o capotă, un splitter, extensii pe aripi şi un difuzor, toate făcute integral din carbon, oferă maşinii un aspect foarte sportiv. Nu lipsesc nici terminaţiile din titan ale eşapamentului sport, ce sunt acoperite de asemenea cu fibră de carbon.

Finisarea pe etape a caroseriei este o capodoperă şi arată un rezultat unic: o interacţiune detaliată între inserţiile din fibră de carbon lucioasă, o vopsea mată şi accente lucioase în culoare riviera blue.

Completează tot acest aspect izbitor jantele din aliaj de 22 de inci, de model Formula V, care sunt vopsite într-o culoare ce corespunde celei de pe caroserie. După acestea se ascund mecanisme de frânare cu etriere de culoare albastră şi cu inscripţii negre TECHART.

Schema de culori continuă şi la interior. Vizualizarea unică este creată cu ajutorul unei cantităţi enorme de Alcantara de culoare neagră şi riviera blue. O bandă albastră divizează automobilul în două părţi, în cea a şoferului fiind aplicate mai multe accente de culoare albastră, iar în cea paralelă mai multe de culoare neagră.

Din Alcantara albastră mai sunt realizate inserţiile de pe levierul cutiei de viteze, ceasul de pe bord şi chiar parasolarele. Cu Alcantara de culoare neagră a fost acoperită complet podeaua, în timp ce covoraşele din habitaclu şi din portbagaj sunt realizate dintr-o combinaţie de Alcantara şi lână exclusivă, cu inscripţii Selective cusute pe ele.

Vezi şi: (video) Răspunsul Mansory pentru atelierul TechArt în privinţa lui Porsche Panamera Turbo Sport Turismo

Într-un final, atelierul german este gata să propună clienţilor şi un TECHART TECH Powerkit prin care puterea automobilului poate creşte simţitor. Numărul de cai putere ajunge de la 550 la 640 de CP, în timp ce cuplul maxim de la 770 la 900 de Nm.

Surplusul a făcut ca acest break să poată atinge acum o viteză de 100 de km/h, de pe loc, în 3.4 secunde în loc de 3.8. Viteza maximă a rămas aceeaşi – 306 km/h.

În luna decembrie a acestui an va avea loc o altă premieră mondială la Salonul Auto de la Essen: un powerkit pentru Panamera Turbo S E-Hybrid. Rămâneți aproape!

Vezi şi: (video) TechArt prezintă în detalii kitul aerodinamic GrandGT pregătit pentru noua Panamera

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?