in ,

(foto) Noul Volkswagen Jetta: Prima imagine oficială a sedanului

Compania Volkswagen a prezentat prima imagine oficială cu noua generație a sedanului Jetta. Teaserul a fost demonstrat de inginerul șef al subdiviziunii americane a mărcii, Matthias Erb, în cadrul unui eveniment.

Apropo, designul noului Jetta pentru piața americană a fost deconspirat vara aceasta. Atunci au apărut niște imagini spion ale versiunii de bază a sedanului, care avea nişte roţi cu jante din oţel şi mânere nevopsite ale uşilor.

Vezi mai multe imagini: (foto) Noua generaţie a sedanului VW Jetta. Iată primele imagini şi când ar putea fi lansat

FOTO: autologia.com.mx

Noua Jetta va avea o linie a acoperişului care ar fi inspirată din cea a conceptului New Midsize Coupe, care s-a transformat deja în China în modelul de serie Volkswagen Lamando. Totodată, vom vedea şi câteva soluţii stilistice preluate de la noul VW Arteon.

Următoarea generație a automobilului va fi construită pe platforma modulară MQB, iar gama de motoare va include unităţi turbo pe benzină de 1.4 și 2.0 litri. Primul dintre ele va putea funcționa împreună cu o cutie de viteze automată cu opt trepte. Pe alte piețe se așteaptă ca modelul să fie oferit cu propulsoare natural aspirate de 1.5 și 1.6 litri.

Premiera mondială a noului VW Jetta este preconizată să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Detroit, care va avea loc în luna ianuarie a anului viitor.

Vezi şi: Imagini spion: Noul Volkswagen Jetta ar putea fi făcut în stilul modelului Arteon

Iti place articolul?