in ,

(foto) Noul Volkswagen Touareg. A fost anunţată dată prezentării

Compania Volkswagen a anunţat oficial data prezentării noii generaţii a SUV-ului său vârf de gamă – Touareg. Maşina va debuta în premieră mondială la 23 martie 2018, în cadrul Salonului Auto de la Beijing!

Modelul de serie va fi practic o copie a conceptului cu o lungime de cinci metri T-Prime GTE, care a fost arătat la aceeași expoziţie auto, dar acum doi ani. O confirmare a acestui fapt sunt şi nişte imagini spion făcute la sfârşitul anului trecut.

Vezi mai multe imagini spion: (foto) Noul VW Touareg a fost deconspirat! Modelul este pregătit pentru premieră

FOTO: autocar.co.uk

Noul Volkswagen Touareg va fi construit pe baza unei platforme modulare MLB Evo, va avea roţi directoare spate şi o suspensie pneumatică, detalii confirmate deja de către producător. În habitaclu vom vedea unul dintre cele mai mari cockpit-uri digitale din segment, numit Innovision Cockpit, care promite o nouă interacţiune cu mediul de infotainment.

De asemenea, SUV-ul german va dispune de o mulţime de sisteme inovatoare de asistenţă, care vor oferi pasagerilor un grad maxim de siguranţă şi confort.

Noul Volkswagen Touareg ar putea ajunge şi în ţara noastră până la sfârşitul anului. Primele două generaţii s-au vândut în aproximativ un milion de exemplare.

Iti place articolul?