in , , ,

(video/update) AutoBlog.MD transmite prezentarea LIVE a noului Volvo S60

(update 20.06.2018) AutoBlog.MD transmite prezentarea LIVE a noului Volvo S60!

Începe în câteva minute, dar până atunci vă invităm să vedeţi cum arată deja modelul, care a fost deconspirat în uzina producătoare: (video) Noua uzină americană a Volvo Cars a făcut câteva exemplare S60 înainte de premiera sa


(update 19.06.2018) Noul Volvo S60 va fi prezentat peste câteva ore, în seara zilei de 20 iunie, odată cu inaugurarea primei uzinei Volvo din Charleston, Carolina de Sud, SUA, acolo unde va fi produs. AutoBlog.MD va transmite evenimentul LIVE.

Până atunci, Volvo Cars ne intrigă cu noi imagini foto şi video teaser.

Uzina Volvo din SUA, starea la 25 septembrie 2017

(update 14.06.2018) Noul Volvo S60 Polestar Engineered îşi arată faţa şi forma de la înălţime într-un prim teaser video. Amintim că premiera modelului va avea loc în seara zilei de 20 iunie curent.

Am modificat puţin luminozitatea imaginii cu partea frontală a maşinii şi iată ce a ieşit.


(13.06.2018) Volvo Cars va oferi clienţilor o versiune Polestar Engineered pentru toate modelele noi din Seria 60! Anunţul vine cu doar o săptămână înainte de premiera noului Volvo S60, sedan care va fi construit la prima uzină a mărcii din Charleston, Carolina de Sud!

Render noul Volvo S60: drivemag.com

Important este de menţionat că Polestar va modifica doar maşinile din Seria 60 cu motorizări de top T8 Twin Engine plug-in hybrid. Aceste automobile vor fi dotate cu noi jante, mecanisme de frânare, componente ale suspensiei, unităţi de control electronic recalibrate şi altele.

Primul model pe care va fi aplicat programul Polestar Engineered va fi chiar noul sedan sport S60, cum este numit de Volvo. În acest sens ni se confirmă deja că modelul va fi oferit cu o unitate T8 Twin Engine şi în linia de versiuni, Polestar Engineered va fi superioară celei numite R Design.

Vizual, un model Polestar Engineered se va deosebi de unul obişnuit prin noile jante uşoare prin care se vor vedea etrierele mecanismelor de frânare confecţionate în colaborare cu Brembo. Acestea vor avea o culoare aurie, noua culoare pentru componentele Polestar Engineered.

Emblemele Polestar, terminaţiilor eșapamentului finisate într-o nuanţă neagră cromată şi centurile de siguranţă aurii vor fi alte trăsături specifice modelului. În habitaclu vor fi instalate scaune sport cu profiluri laterale mai pronunţate.

Etrierele Brembo mono-block sunt turnate dintr-o singura bucată de oţel şi sunt optimizate pentru rigiditate. Plăcuțele de frână au o toleranță crescută la căldură, în timp ce canalele realizate pe suprafeţele discurilor de frână contribuie la reducerea temperaturilor înalte.

Suspensia frontală și spate multi link, care va fi oferită în programul Polestar Engineered, va include amortizoare de şoc ajustabile premium Öhlins cu supape duble, care vor permite rigidizarea arcurilor și a amortizoarelor, menținând în același timp confortul la rulare.

Designul noii bare de rigidizare de sub capotă și a amortizoarelor de şoc sunt similare cu cele care se vor regăsi pe coupeul hibrid Polestar 1.

Modificările de ordin tehnic vor afecta unitatea de control electronică (ECU), sporind puterea de la 400 la 415 CP, iar cuplul maxim de la 640 la 670 Nm. Manipulările software vor îmbunătăţi consumul de combustibil, performanța neutră a emisiilor şi schimbul treptelor cutiei de viteze automate.

Programul Polestar Engineered va fi disponibil din 2019 şi pentru modelele V60 şi XC60 cu motorizare T8 Twin Engine, într-un număr limitat la nivel global.

Vezi şi: (foto) Noul Volvo S60 a fost fotografiat fără camuflaj în uzina mărcii din Torslanda