in ,

(foto) Noul Volvo XC40 este prezentat la Chișinău și a atras deja zeci de curioși

Noul Volvo XC40 este prezentat în aceste zile în premieră locală la Chișinău. Cel mai mic SUV al mărcii suedeze a reușit să atragă zeci de curioși chiar din prima zi a expoziției organizate de Volvo Cars Moldova.

Şi de această dată organizatorii au surprins publicul cu un decor special pentru ca maşina să fie scoasă şi mai mult în centrul atenţiei. Atmosfera a fost completată de o lumină caldă, muzică bună şi mici gustări.

Deocamdată în showroom este prezent un singur exemplar al noului XC40 şi acesta este în nivel de echipare R-Design cu exterior personalizat în două culori şi jante de 20 de inci.

Sub capotă ascunde un motor D4 diesel de 2.0 litri, care produce 190 de CP şi 400 Nm de cuplu. O cutie automată cu opt trepte şi un sistem de tracţiune integrală vin la pachet.

Amintim că în ţara noastră, preţul de start pentru un Volvo XC40 porneşte de la 36.000 de euro, atât pentru o maşină cu motor pe benzină, cât şi pentru una cu propulsor alimentat cu motorină.

Pentru mai multe detalii accesează acest link: (foto/video) Volvo XC40 – avem prețurile noului model în Moldova

Doritorii de a vedea mașina pe viu o pot face astăzi până la ora 18:00 sau fără grabă mâine, 18 februarie, de la 10:00 la 18:00, în showroom-ul Volvo de pe bd. Dimitrie Cantemir 14. Intrarea este liberă!