(foto) Noutăţi pentru BMW Seria 3: Trei ediţii speciale cu dotări exclusive

Distribuie:
 • 11
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Compania BMW a planificat o actualizare a câtorva modele din gamă în această vară şi ne spune în detalii care vor fi acestea. În particular vorbind, pentru Seria 3 au fost pregătite trei ediţii speciale şi uşor a fost revizuită lista de dotări.

Din luna iulie 2017, trei ediţii speciale, cu dotări standard şi opţionale suplimentare, vor oferi posibilităţi mai mari de personalizare pentru BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring.

Gama exclusivă de echipamente disponibilă pentru Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity şi Edition M Sport Shadow oferă posibilitatea de a sublinia puternic experienţa condusului dinamic sau aspectul premium modern al celor două modele de succes din clasa medie. Modelele pot fi comandate alături de cele cu liniile de echipare existente şi în combinaţie cu toate tipurile de motorizări disponibile.

Vezi şi: (foto/video) BMW a actualizat Seria 1. Maşina primeşte două ediţii speciale şi dotări noi

De asemenea, cu începere din iulie 2017, echiparea standard pentru BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring va include faruri LED şi proiectoare de ceaţă LED. Mai mult, va exista o gamă extinsă de opţiuni individuale şi variante de culoare pentru caroserie, jante din aliaj uşor, culori pentru tapiţerie şi benzi decorative pentru interior.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: BMW Seria 2 Coupe, Cabriolet şi M2 facelift

BMW Seria 3 în versiune Edition Sport Line Shadow se deosebeşte prin jante de 18 inci vopsite în culoarea Jet Black, inserţii de culoare neagră în blocurile optice, terminaţii ale eşapamentului şi stopuri fumurii. În habitaclu sunt instalate scaune cu profil sportiv, tapiţate cu o combinaţie de piele şi stofă, alături de un volan nou, un panou de bord cu o cusătură contrastantă distinctiv şi un panou de instrumente cu dotări actualizate.

Seria Edition Luxury Line Purity este orientată spre eleganţă şi se remarcă prin aluminiul satinat de pe banda geamurile laterale, inserţiile prizelor de aer, barele şi conturile grilei BMW a radiatorului, capacul barei spate şi ţevile de eşapament ale evacuării. Standard jantele măsoară 17 inci şi acestea sunt din aluminiu satinat, iar opţional sunt disponibile jante de 19 inci.

Materialele din interior vin cu un nou plus de eleganţă, aşa cum este pielea în noua variantă de culoare Cognac. Mai mult, benzile decorative pentru interior din lemn nobil Fineline Light cu benzi de accent Pearl Gloss Chrome vor fi disponibile în premieră pentru BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring.

BMW Seria 3 Edition M Sport Shadow se deoseşte de ediţia M Sport prin nişte oglinzi retrovizoare, inserţii în blocurile optice, terminaţii ale eşapamentului şi o grilă a radiatorului, toate vopsite într-o culoare neagră lucioasă. Opţional sunt disponibile jante de 19 inci Orbit Grey. Habitaclul este tapiţat cu piele neagră care se combină cu nişte cusături de culoare albastră. Nu lipsesc elemente din fibră de carbon şi aluminiu.

Pentru toate maşinile, în combinaţie cu sistemul de navigaţie Professional, sistemul de operare iDrive este completat, în premieră, de un ecran central tactil. Acum, atât în cazul Radio Professional standard, cât şi al sistemului de navigaţie opţional, afişarea meniului pe monitor este prezentată printr-o structură de casete de informaţii cu un conţinut activ, aşa cum este deja la noul BMW Seria 5.


Distribuie:
 • 11
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...