in ,

(foto) Nu, nu este o glumă! INP a decis să pună pe maşinile capcană numere de înmatriculare civile

INP a dat start unei serii de acţiuni, despre care ne-a informat că le va implementa pe parcursul lunii august. Una dintre primele a fost anunţată deja în această după amiază şi mai mulţi şoferi s-au întrebat pe o reţea de socializare dacă nu cumva este o glumă sau cât de legal este asta.

Forţele de ordine au decis să pună numere de înmatriculare obişnuite pe maşinile capcană, în locul unora cu însemne MAI!

masini capcana INP 0

Începând cu ziua de astăzi, INP va activa cu cinci mașini capcană dotate cu radare, înregistrate cu numere civile. Acestea vor fi amplasate pe anumite trasee din țară pentru a diminua numărul de accidente rutiere produse din cauza excesului de viteză.

Astăzi mașinile sunt situate pe drumuri necunoscute din municipiile Chișinău și Bălți. Ulterior, Inspectoratul Național de Patrulare va anunța zilnic dislocarea lor în alte zone.

Pentru a evita careva incidente neplăcute, INP recomandă conducătorilor auto să respecte, atât limita de viteză admisă pe porțiunea de drum utilizată, cât și condusul în stare de oboseală.

Vezi şi: (video) INP arată cât de uşor îi este să prindă vitezomani şi să-i amendeze cu maşinile capcană

Vezi şi: (video) Radarele noi ale INP costă 15000 de euro unul. Iată cum funcţionează

buton subscribe