in ,

(foto) O decapotabilă Mercedes-AMG cu aproape 600 de CP a fost adusă în Chişinău

O nouă maşină exotică a fost importată în ţara noastră. Vorbim despre un exemplar al ultimei generaţii Mercedes-AMG SL 63 facelift.

Automobilul a sosit recent în Chişinău şi se află pe teritoriul unei parcări auto.

Vezi şi: (foto) Un Aston Martin Rapide aproape nou se vinde în Chişinău

Decapotabila este vopsită într-o nuanţă gri mată şi dispune de toate accesoriile stilistice pe care subdiviziunea AMG obişnuieşte să le pună pe maşinile pe care le face.

Printre acestea se numără jante 20 de inci de culoare neagră, corpuri ale oglinzilor retrovizoare din carbon, un splitter, difuzor, guri de aerisire pe aripi cu inscripţia V8 biturbo şi altele, alături de numeroase inserţii din fibră de carbon.

Vezi şi: (foto) Coupe de 400.000 euro surprins în Chișinău. Poate merge cu 350 km/h!

Sub capotă este montat un V8 de 5.5 litri volum care produce 585 CP şi un cuplu maxim de 900 Nm. Acceleraţia de la 0-100 de km/h o face în 4.1 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 de km/h, însă poate fi mărită opţional până la 300 de km/h.

Tracţiunea este pe puntea din spate, iar cutia de viteze una AMG SPEEDSHIFT MCT cu şapte trepte. Greutatea totală nu depăşeşte 1.845 de kilograme datorită construcţie din aluminiu.

Vezi şi: (galerie foto) Aceasta este cea mai rapidă maşină ce poate fi închiriată în Moldova

Preţul de start pentru care se poate cumpăra o astfel de maşină prin intermediul reprezentanţei oficiale Mercedes-Benz în Moldova este de 162.020 de euro.

Sursă foto: facebook.com/smotramd

Iti place articolul?