(foto) O femeie a găsit o cheie de la o maşină scumpă marca Porsche pe o stradă din capitală! Ce a urmat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O dimineaţă de marţi neobişnuită pentru Mariana Gudima, o locuitoare a Chişinăului. Femeia a găsit pe strada Andrei Saharov din sectorul Rîşcani o cheie-breloc de la un automobil destul de scump, marca Porsche!

Fiind o cetățeană de bună credinţă, a ales să caute proprietarul cu forţele proprii şi a apelat la o reţea de socializare pentru asta.

Anunţul a devenit de-a dreptul viral, fiind distribuit de zeci de persoane şi în mai multe grupuri, asta pentru că nu în fiecare zi poţi vedea pe jos chei de maşini, mai ales de o astfel de marcă şi valoare.

Văzând postarea ca şi mulţi alţii, am decis să vorbim la subiect cu un reprezentant al centrului auto Porsche din ţara noastră, care l-a scurt timp l-a identificat pe proprietar.

De regulă, cheile automobilelor Porsche sunt vopsite în culoarea caroseriei şi mai pot avea şi o husă personalizată, indicii care au făcut procesul de stabilire al posesorului mult mai uşor, în circa 30 de minute.

Evident că am reuşit să aflăm şi cărei maşini îi aparține cheia. Spre uimirea noastră, şi acum poate şi a voastră, nu este de la un oarecare Porsche, cele mai populare în ţara noastră fiind SUV-urile mărcii, ci de la un 911 de ultimă generaţie, în caroserie 992!

Versiunea exactă nu ni s-a dezvăluit, însă este vorba despre un model de maşină care are un preţ de start în Republica Moldova de 105.900 de euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/