in

(foto) O maşină exclusivă în valoare de 22,1 milioane de lei aşteaptă la Moscova să fie cumpărată

Un dealer din Moscova care se ocupă doar de vânzarea automobilelor premium, noi dar şi rulate, a scos la vânzare unul dintre cele mai rare SUV-uri exclusive făcute vreodată. Vorbim despre un Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.

Mercedes Maybach G650 Landaulet Moscova 0

Automobilul are deja un parcurs de 1.000 de kilometri şi acest lucru nu a încurcat deloc atunci când a fost evaluat la 84 de milioane de ruble, circa 1.1 milioane de euro sau 22.117.200 de lei moldoveneşti după cursul actual de schimb!

Amintim că preţul pentru care fiecare exemplar vândut din uzină a fost de 630.000 de euro.

Vezi şi: Ultimul Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost vândut la licitaţie

Mercedes Maybach G650 Landaulet Moscova 1

Primul SUV Mercedes-Maybach este construit pe baza modelului Mercedes-Benz G500 4×4², producţia căruia de asemenea s-a încheiat în 2017. Sub capotă se află un motor V12 biturbo de 6.0 litri, care produce 630 de CP şi un cuplu maxim de 1.000 de Nm!

Automobilul se mai remarcă prin nişte punţi de tip portal, posibilitatea de a bloca toate diferențialele (trei la număr), dar şi printr-o gardă la sol care atinge aproape jumătate de metru (430 mm)!

Vezi şi: (video) Ion Ţiriac îi lasă mască din nou pe concetăţenii săi. Şi-a luat un G 650 Landaulet

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Mercedes-Maybach S560 4MATIC facelift – limuzina de peste 210.000 euro

În această maşină-limuzină pot călători până la patru pasageri, iar scaunele din spate sunt cele mai scumpe care pot exista pe modelul Mercedes-Benz S-Class. Acestea dispun de reglaj electric şi masaj care imită efectul unor pietre fierbinţi puse pe spate.

De asemenea, scaunele sunt despărţite de un tunel central în care există suporturi pentru pahare cu funcţie de încălzire sau răcire, un compartiment pentru păstrarea a două pahare din argint, un buton pentru acţionarea peretelui despărţitor din sticlă din cabină, dar şi un altul pentru acţionarea acoperişului retractabil din material textil.

Mercedes Maybach G650 Landaulet Moscova 7

De menţionat că în total au fost făcute 99 de exemplare, iar în catalogul dealerului de la Moscova acest G650 este a şaptea cea mai scumpă maşină după patru exemplare Bugatti Chiron noi şi două Bugatti Veyron cu parcurs.

Vezi şi: (video) Ce poţi face iarna cu primul SUV Maybach: derapaje pe zăpadă şi călătorii cu acoperişul dat jos

Vezi şi: Mercedes-Benz a vândut toate exemplarele G 650 Landaulet. Iată câţi bani a făcut pe ele

buton subscribe

Vezi şi: (video) Un rar Brabus 7.3S V12 W140 se vinde la mai puţin de 1500 de km distanţă de Chişinău

GALERIE FOTO: