(foto) O nouă mașină în garajul AutoBlog.MD! Am schimbat culoarea, dar am păstrat modelul!

Distribuie:
 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Autor: Constantin Mihalachi

Sunt sigur că titlul acestei postări vi se poate părea ușor straniu, dar este cât se poate de adevărat! În garajul AutoBlog.MD a venit o mașină nouă. Spun nouă pentru că este chiar nouă – are 100 de kilometri la bord și a venit în țară doar de câteva zile! Voi veți spune – care nouă? Doar ați mai avut un Tucson?! Și așa este, doar că nu am avut unul de culoare albă! :)

Lăsând glumele într-o parte, astăzi am primit cheile de la un Tucson nou nouț înfrumusețat cu mare drag de echipa Hyundai Moldova. Mașina are același motor turbo diesel de 2.0 litri CRDI ce produce 186 cai putere, în continuare are o cutie automată, tracțiune integrală, echipare Exclusive și toate opționalele bifate.

De ce am trecut de la un Tucson la un alt Tucson? Este foarte simplu! Pentru că ne-a plăcut foarte mult acest model! Cu mașina precedentă am parcurs mai bine de 40.000 de kilometri într-un an și am reușit să ajungem la multe filmări și evenimente interesante atât în țară, cât și în afară! Iar în tot acest răstimp chiar nu am avut probleme sau situații excepționale care să ne facă să ne schimbăm părerea.

Adevărul este că importatorul Hyundai în Moldova, compania Pacific Motors SRL în persoana directorului Veaceslav Gheorghiev, este atât de bună cu noi, încât an de an ne oferă o mașină nouă. Și pentru că a trecut perioada de exploatare în garajul AutoBlog.MD a vechiului Tucson, iată că cu ceva timp în urmă am fost pus în situația de a alege o nouă mașină. Și am zis că tot Tucson va fi, chiar dacă am putut alege și un alt model.

Însă am zis NU! Totuși nu în zadar acest model este cel mai vândut crossover din Moldova! Are multe avantaje, dar și un look excepțional!

Motorul turbo diesel trage foarte bine și asigură în același timp un consum de combustibil foarte bun! La modelul precedent consumul mixt de combustibil era de vreo 8.7 litri la 100 de kilometri parcuși. Portbagajul de 513 litri este suficient de încăpător pentru ca să depozităm aici tot echipamentul de filmare, sau chiar operatorul nostru să urce în el pentru a filma mașinile de la test drive din mers. Plafonul panoramic la fel joacă un rol important în timpul filmărilor pentru ca în rest să ofere un sentiment și mai pronunțat de spațiu.

În curând o să facem și un video cu această mașină, după ce îi vom aplica stickerele AutoBlog.MD pe ea ca să poată fi deosebită cât mai ușor pe stradă. Până atunci fiți pe fază!


Distribuie:
 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...

12 Responses

 1. Sergiu spune:

  Daca unul dintre cei mai priceputi oameni din moldova la masini alege adoua oara una si aceiasi masina asta spune ca nu am facut o alegere gresita cind am ales si eu un tucson diesel doar ca special a fost comandat cu cutie manuala pentru un plus de drive .

  • Akrim spune:

   Nu a fost o alegere din mai multe mărci, a fost o alegere doar din Hyundai-uri pentru că ei îi sponsorizează și le oferă o dată în an o mașină nouă… clar că așa aș merge și eu și orice alt cetățean :)

 2. Sceptic spune:

  Hai sa fim seriosi m-ati dezamagit ca eu asteptam sa vad un Tucson macar cu 100 000 km ca speranta mare de a ajunge la 200 000 km a murit pe veci.

  Si care e logica de schimbat o masina de 40 000 km pe una noua?

  Oare un Tucson la 40 000 km nu e tot nou sa e vechi de tot.

  Care e logica miscarii?

  Oare o masina de 40000 km poate fi considerata veche.

  Nu mai aflam noi adevarul.

  Ori a cazut in un accident ori sa intimplat ceva cu ea care a duso la moarte subita sau poate un brack din fabrica ca se mai intimpla.

  Mai intelegeam a doua masina dupa minim 200 000 km sau 500 000 km da la 40 000 km ceva este la mijloc.

  Mai sunt soferi pe aici care schimba masinile la 40000 km?

  Pentru un om sofer de rind a schimba o masina la 40 000 km e o lovitura grea asupra buzunarului mai ales in ziua de azi cind piata de masini e in moarte clinica.

  Va dati seama dati undeva 26000 euro si numai esiti din salon si ati pierdut din pret 20% daca mai trece un an alte 40% si daca chilometragul ajunge peste 50 000 alte 10%

  Deci Tucsonul vostru costa acum -50% si cum le place celor de la Hyundai sa zica ca pretul e acela care ii gata sa til deie cumparatorul si nu acela care tu il ceri.

  MDA mai multe semne de intrebare decit concluzii.

  Am si eu masina cindva luata noua da azi am ceva mai mult de 90 000 km si imi dau seama ca am resurs de minim pina la 225000 km dupa documente da daca ma uit si la alti posesori atunci unii au peste 400 000 km la activ.

  Poate as vrea si eu o masina noua da nu vad rostul so schimb la 90 000 km atunci cind ea se simte ca noua si asta si vreau sa vad cind va da duhul cel sfint si care sunt limitele ei.

  No sa spun nimic dspre Hyundai pentru ca nu stiu prea multe despre aceasta masina de asta si am asteptat sa ajungeti macar la 100 000 km daca nu la 200 000 km.

  Ia sa fi fost sa ajuns la 500 000 km apu asta da rezultat avea sa fie da asa as crede ca e si o gresala tactica din partea la Hyundai.

  Noi cititorii ce trebuie sa intelegem din asta?

  Poate Hyundai daca e asa de bogat ar da o masina la un Taxist ca el repede in un an ar putea masina invirti la minim 150 000 km

  Si ultima intrebare cine pe aici are masini Hiunday cu parcurs de peste minim 200 000 da de dorit ar fi macar 300 000 km

 3. Adevarul spune:

  Da masina veche nu a avut nici o problema?

  Mam uitat pe YouTube si acolo niste oameni au filmat probleme de transmisie la Hyundai Tucson cam undeva tot dupa 40000 km

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=P_B1ULC1ReY?rel=0&w=853&h=480%5D

 4. Ion spune:

  Mai sunt si alte video undeva citeva zeci:
  https://www.youtube.com/watch?v=JC4Bef1Csxc

  Spunetine mai bine adevarul ca nu cred ca cei de la Hyundai asa is de buni la suflet.

 5. Max spune:

  Da da exact cu Tucson 2016

  Se face cald afara.

  Da noutatea clar ca e trasnet.

  Pina la urma daca masina e noua este garantie si daca probleme apar ele merg pe garantie.

  A doua mea masina o dat duba dupa 60 000 km asa ca se mai intimpla.

  Nu nu era Hyundai nu am avut eu asa marca.

  Pina la urma cei care vor masini fara probleme stiu lista de branduri ca sa nu spuna ca eu fac reclama.

  Mii paralel principalul la mine masina sa mearga struna si cum zice Putin kto ne spreatalsea ea ne vinovat.

 6. rapan spune:

  „La modelul precedent consumul mixt de combustibil era de vreo 8.7 litri la 100 de kilometri parcuși.”

  pai asta e consumul mediu la orice corsover gen toyota rav4, mazda cx5 si outlander 20 sau 2.4 macar ca ele sunt pe benzina

  eu credeam ca hyundai merge cu 3 litri la sute daca e pe diesel

  si atunci care e rostul la diesel?

  cred ca e rost sa-l ei ca sa ai probleme cind afara va fi -20 de grade desi imi dau seama ca masinile noi nu au asa probleme

 7. Sergiu spune:

  Gresita informatie referitoare la consumul corsoverilor gen toyota rav4, mazda cx5 si outlander 20 sau 2.4 la toate masinile aste consumul sare de 10 litri cit de atent nu ati merge cu ele , documentativa inainte de a face asemenea afirmatii ca si la tucson de 2.0 benzina de altfel.
  Daca doriri un consum mediu de 7 litri luati un diesel cu o cutie mecanica , o zic avind un asemenea consum la masina care este in perioada de rodaj plus ca si dimineata mai sta vrio 10 minute pina se incalzeste , ce va fi dupa rodaj sau vara cred ca in jur de 6 sau 6-5 l/100 km, cutiea automata la tucson adauga minim 1.5 -2 L/100 km .

 8. admin spune:

  Stimați domni,
  Nu a existat nici o problemă pe mașina veche. Nu am avut accidente, probleme globale la ea sau alte nevoi. Hyundai ne oferă odată în an o mașină nouă, și cum cu Tucsonul vechi am mers exact un an, a trebuit să ne despărțim de el.

  Altceva este că cu adevărat este o mașină foarte bună și atunci când am ales noua mașină, am zis că tot Tucson va fi Cât despre vânzare, aflați că mașina nouă a costat 31.700 euro în showroom și după un an de exploatare a fost vândută cu suma de 24.600 euro, deci nu cu -50% reducere.

  Totuși s-au schimbat câteva lucruri pe garanție la acel model, nimic grav. Despre aceste chestii o să vorbim în curând în cadrul unui reportaj pe care îl vom posta aici pe AutoBlog.MD.

  Constantin Mihalachi

 9. Bob spune:

  Cineva a incurcat meseria cu propriul comfort. Ne intereseaza Tucsonul de la 40000 la 150000km. Probabil se ,,razvale” Tucsonul si de aia a fost schimbat. Si Constantine nu mai linge fundul lui Gheorghiev, fii barbat si fa testul pina la urma. 100 000km.