in

(foto) O nouă mașină în garajul AutoBlog.MD! Am schimbat culoarea, dar am păstrat modelul!

Autor: Constantin Mihalachi

Sunt sigur că titlul acestei postări vi se poate părea ușor straniu, dar este cât se poate de adevărat! În garajul AutoBlog.MD a venit o mașină nouă. Spun nouă pentru că este chiar nouă – are 100 de kilometri la bord și a venit în țară doar de câteva zile! Voi veți spune – care nouă? Doar ați mai avut un Tucson?! Și așa este, doar că nu am avut unul de culoare albă! :)

Lăsând glumele într-o parte, astăzi am primit cheile de la un Tucson nou nouț înfrumusețat cu mare drag de echipa Hyundai Moldova. Mașina are același motor turbo diesel de 2.0 litri CRDI ce produce 186 cai putere, în continuare are o cutie automată, tracțiune integrală, echipare Exclusive și toate opționalele bifate.

De ce am trecut de la un Tucson la un alt Tucson? Este foarte simplu! Pentru că ne-a plăcut foarte mult acest model! Cu mașina precedentă am parcurs mai bine de 40.000 de kilometri într-un an și am reușit să ajungem la multe filmări și evenimente interesante atât în țară, cât și în afară! Iar în tot acest răstimp chiar nu am avut probleme sau situații excepționale care să ne facă să ne schimbăm părerea.

Adevărul este că importatorul Hyundai în Moldova, compania Pacific Motors SRL în persoana directorului Veaceslav Gheorghiev, este atât de bună cu noi, încât an de an ne oferă o mașină nouă. Și pentru că a trecut perioada de exploatare în garajul AutoBlog.MD a vechiului Tucson, iată că cu ceva timp în urmă am fost pus în situația de a alege o nouă mașină. Și am zis că tot Tucson va fi, chiar dacă am putut alege și un alt model.

Însă am zis NU! Totuși nu în zadar acest model este cel mai vândut crossover din Moldova! Are multe avantaje, dar și un look excepțional!

Motorul turbo diesel trage foarte bine și asigură în același timp un consum de combustibil foarte bun! La modelul precedent consumul mixt de combustibil era de vreo 8.7 litri la 100 de kilometri parcuși. Portbagajul de 513 litri este suficient de încăpător pentru ca să depozităm aici tot echipamentul de filmare, sau chiar operatorul nostru să urce în el pentru a filma mașinile de la test drive din mers. Plafonul panoramic la fel joacă un rol important în timpul filmărilor pentru ca în rest să ofere un sentiment și mai pronunțat de spațiu.

În curând o să facem și un video cu această mașină, după ce îi vom aplica stickerele AutoBlog.MD pe ea ca să poată fi deosebită cât mai ușor pe stradă. Până atunci fiți pe fază!