in ,

LOLLOL COOLCOOL LoveLove OMGOMG

(foto) O pereche de raţe pe bancheta din spate a unei “maşini a INSP”. Cum se explică fotografia

Acum câteva ore, în acest weekend, într-un popular grup de Facebook a fost publicată o fotografie care a reuşit în scurt timp să devină virală, fiind apreciată cu diverse reacţii de câteva sute de oameni.

Fotografia în cauză arată o pretinsă maşină a INSP cu două raţe transportate pe bancheta din spate, deşi după doar câteva ore a fost eliminată din motive necunoscute, iar mai devreme chiar şi posibilitatea de a comenta postarea a fost deconectată.

postare masina INSP cu giste

Evident este vorba despre un trucaj, o fotografie editată, însă una care din start ne-a dus cu gândul la o alta, publicată în acelaşi grup, cu o zi mai devreme. Sâmbătă, 22 august, în intersecția străzii Ismail cu bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, a fost surprinsă o pereche rătăcită de păsări domestice, aici fiind vorba de gâşte.

Având la fel un penaj de culoare albă şi fiind doar două pe stradă, ne-a dus imediat cu gândul la ideea că un echipaj de poliţie din Chişinău a reuşit să le prindă şi să le ducă mai departe de pericolele din traficul rutier, însă asta doar în visele noastre s-ar putea întâmpla.

118383752 4432407866801905 6417380663265595799 n
FOTO: facebook.com/davidoff.sveta

Fotografia reală care stă în spatele celei retuşate este cea ataşată mai jos. Aceasta a fost surprinsă undeva pe teritoriul SUA, acolo unde se înregistrează nenumărate cazuri când poliţia se implică în a “evacua” animale de pe drumuri.

Apropo, să nu uităm că tot în SUA există chiar şi o poliţie a animalelor – o organizație împuternicită să-i pedepsească pe acei oameni care nu au o grijă corespunzătoare, ori îşi bat joc crunt de ele.

Ef5 JhWoAEF RZ
FOTO: twitter.com