in , ,

(foto) O premieră pe drumurile moldoveneşti! Maşina de peste 250000 de euro – Bentley Bentayga by Mansory

O nouă apariţie exclusivă pe drumurile moldoveneşti. În capitala de nord a Republicii Moldova, Bălţi, a fost surprins un SUV Bentley Bentayga, dar nu unul obişnuit, ci unul rar şi special, modificat de atelierul german de tuning Mansory.

Test drive în exclusivitate pentru Moldova: (video) Premieră: Test Drive Bentley Bentayga 6.0 W12

Bentley Bentayga Mansory Moldova 0
FOTO: facebook.com/Smotramdofficial

Vezi şi: (foto) Imaginile zilei din munţii Carpaţi: În vacanță cu mașini de peste jumătate de milion de euro

Interesant este să aflăm că exemplarul este înmatriculat în România, mai exact în judeţul Iaşi şi poate fi deocamdată singura maşină de acest gen din Europa de sud-est. Pe celebrul portal Autogespot se pot găsi un număr de SUV-uri care se pot număra pe degete şi toate se află în ţări ca Germania, Franţa, Marea Britanie, Polonia şi Elveţia.

Proprietarul maşinii a optat pentru primul program de tuning pregătit de Mansory pentru acest model. Putem observa că Bentayga a adoptat un nou kit exterior aerodinamic cu numeroase inserţii din fibră de carbon lucioasă. Ambele bare de protecţie, pragurile, aripile, spoilerul de pe uşa portbagajului, capota cu două guri de aerisire şi chiar grila neagră a radiatorului disponibilă opţional, toate sunt noi. La fel de noi sunt şi jantele forjate care pot avea dimensiuni de 22 sau 23 de inci fiecare.

Vezi şi: (foto) Coupe de 400.000 euro surprins în Chișinău. Poate merge cu 350 km/h!

Vezi şi: (foto) Maşina care costă peste 100.000 de euro şi care a făcut furori pe drumurile din Anenii Noi

Bentley Bentayga Mansory Moldova 1
FOTO: facebook.com/Smotramdofficial

Deocamdată, doar atâtea detalii există. Rămâne un mister dacă s-a optat pentru un interior modificat faţă de cel oferit din uzină sau pentru opţiuni de ordin tehnic, unele care pot mări cifrele prezentate de motor de la 608 CP/900 Nm la 701 CP/1.050 Nm de cuplu!

Amintim că preţul de start în România pentru un Bentley Bentayga cu motor W12 pe benzină costă 211.225 de euro cu TVA. Toate serviciile oferite de Mansory pot trece uşor de alţi 50.000 de euro şi mai mult!

Totuşi, din câte se pare, un indiciu fiind ramele cu inscripţii Mansory în care se încorporează plăcuţele de înmatriculare, această maşină ar fi fost cumpărată gata făcută, fapt care îi poate duce preţul la 300.000 de euro.

Vezi aici cum poate arăta interiorul: (foto) Nemţii de la Mansory îşi prezintă oficial programul de tuning pentru Bentley Bentayga

Iată cum arată ultimul proiect al atelierului Mansory pe baza SUV-ului britanic: (video) Regele SUV-urilor, Bentley Bentayga, a intrat în atelierul Mansory şi iată cum a ieşit

buton subscribe