in , ,

COOLCOOL LoveLove WTFWTF LOLLOL OMGOMG AngryAngry

(foto) Oferta zilei: Cel mai rapid VW Golf R din Moldova este în căutarea unui nou proprietar

Până apare noul VW Golf R, iată că în Republica Moldova a fost scos la vânzare cel mai rapid exemplar de generaţie precedentă, după cum se afirmă în anunţ! Automobilul, în care s-au investit mulţi bani, timp, dar şi sănătate, îşi caută un nou proprietar sau poate fi dat la schimb.

Actualul proprietar al acestui Golf Mk7, cu motor turbo de 1.984 cm3 şi cu tracţiune integrală, spune că hot-hatch-ul a fost pregătit în conformitate cu un Stage 4 pentru a putea genera 580 CP şi 740 Nm de cuplu, deşi suportă fără probleme chiar şi 750 CP/1.000 Nm, asta pentru că motorul a fost reasamblat din componente forjate.

Cele mai recente caracteristici dinamice măsurate au arătat un timp de acceleraţie de pe loc şi până la 100 km/h în 3.0-3.2 secunde, 100-200 km/h în 6.5-6.8 secunde, iar un sfert de milă îl poate parcurge în 10.7 secunde.

Maşina este un Golf R Mk7 prefacelift, însă stopurile i-au fost înlocuite cu unele de la modelul actualizat. Printre alte modificări făcute se numără adoptarea unor noi discuri de frână, o izolare fonică completă, instalarea de jante forjate în anvelope Michelin Pilot Sport 4 de mărimi 235/40, etc.

Per general vorbind, se mai menţionează că cel mai rapid Golf R de generaţia a şaptea din Moldova, la momentul de faţă, are o suspensie moale, este păstrat şi are un echipament foarte bun de dotări la bord.

Apropo, poate fi utilizat fără probleme şi în calitate de automobil de zi cu zi, mai ales pentru că puterea-i poate fi reglată între 350 şi 600 CP!

Mai multe detalii despre modificările tehnice efectuate puteţi afla de sine stătător în anunţul de aici. Preţul cerut în schimb pentru exemplarul din 2017 şi cu un parcurs de 30.000 de km este de 33.500 de euro.

Vezi şi:

Iti place articolul?