in , ,

(foto) Oferta zilei: Se vinde un W124 cum nici Mercedes nu s-a încumetat să-l facă, numai bun pentru Moldova

Un concetăţean din Ceadîr-Lunga şi-a scos la vânzare maşina mai neobişnuită, în care a investit şi bani, dar şi timp. Acesta a transformat un înstărit Mercedes-Benz E-Class sedan, în caroserie W124, într-un off-roader în toată regula!

Acum are tracţiune 4×4, o gardă la sol generoasă, dar şi nişte bullbar-uri care să protejeze partea frontală şi posterioară a caroseriei, nişte caracteristici elementare pentru a putea ieşi în afara asfaltului cu o mai mare linişte sufletească.

“Proiectul este finalizat în proporţie de 98%, este necesară implicarea doar asupra unor lucruri mici, în principal pe cosmetizare. Nu doar îl vând, ci mi-l smulg din inimă. Un automobilul foarte interesant”, este descrierea scurtă a anunţului.

Am vorbit puţin cu proprietarul şi am aflat că drept şasiu, care stă la baza maşinăriei, este folosit unul de la UAZ-462 sau cum i se mai spune în popor “Buhanka“. Are acum osii solide şi arcuri pe bază de foi, deşi mecanismele de frânare sunt unele cu discuri în loc de tamburi.

Sub capotă a păstrat un motor original pe benzină de 2.3 litri, cuplat la o cutie de viteze mecanică. Preţul maşinii produse în 1988 este negociabil.

Vezi şi:

Iti place articolul?