in ,

(foto) Opţiune exclusivă din uzină! Cât costă ca AutoVAZ să camufleze o Lada 4×4

Mai special, mai unic şi “ascuns” de ochii lumii în unele situaţii. Astfel poate face AutoVAZ modelul Lada 4×4 prin noua opţiune de culori pentru caroserie, făcută în stilul celor care se regăsesc pe autovehiculele militare.

“Odată aplicat, masina dobândește un aspect brutal şi gata de luptă, accentuează în mod favorabil designul clasic al modelului și potențialul său ridicat în off-road”, afirmă producătorul.

Fiind anterior disponibil doar pe maşinile făcute în ediţii limitate, acum “tricolorul” poate fi comandat pe SUV-ul cu trei uși, în nivel de echipare Luxe, pentru doar 29.000 de ruble (504 dolari).

De menționat că nu este vorba despre niciun fel de colantare cu folii colorate, ci de vopsire. Din câte cunoaștem acest lucru practic nu îl mai oferă niciun alt producător auto.

Vopseaua este aplicată în două etape: mai întâi caroseria se vopsește integral în culoarea neagră, după care deasupra se pulverizează două nuanțe verzi. În cazul în care mașina este echipată cu jante din aliaj ușor, acestea sunt vopsite la fel în negru pentru contrast.

AutoVAZ reaminteşte că din 2017 modelul Lada 4×4 cu trei uși este produs într-o nouă linie de asamblare. Acest lucru a permis aplicarea metodelor de asigurare a calității alianței Renault-Nissan, precum și extinderea gamei de culori, inclusiv o linie de vopsele metalizate.

Un SUV Lada 4×4 Luxe este echipat cu un motor natural aspirat de 1.7 litri care produce 83 CP și 129 Nm, cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte.

Prețul unei mașini cu o astfel de caroserie va fi de cel puțin 534.900 ruble (9.293 de dolari), iar printre alte dotări pe care le poate avea se numără scaune față încălzite, geamuri acționate electric, două prize de 12 volți, etc.

Vezi și: (foto) Model premium în gamă. Ediţia aniversară Lada 4×4 are un habitaclu tapiţat cu piele

Amintim că cea mai scumpă versiune a modelului Lada 4×4 se numeşte Bronto.

Vezi şi: (foto) Special pentru fanii jocului WOT. UAZ-ul pentru tanchişti costă cel puţin 18.000 de euro

Iti place articolul?