in ,

(foto) Peste trei zile ne va fi arătat Mercedes-Maybach Vision 6

Concernul german Daimler, alături de companiile Mercedes-Benz şi Maybach, continuă să intrige publicul pentru a se interesa tot mai mult de premiera unui coupe conceptual şi lansează pe Internet o nouă imagine cu automobilul de şase metri lungime.

Noua fotografie a Mercedes-Maybach Coupe Concept ne arată partea frontală a maşinii care iese în evidenţă prin grila imensă a radiatorului, dar şi a farurilor originale cu LED-uri.

13987980_10154444543381670_8949410107404930107_o

Potrivit informaţiilor neoficiale, numele complet al maşinii este Mercedes-Maybach Vision 6. După cum s-a anunţat anterior, premiera oficială a automobilului va avea loc la Pebble Beach Concours d’Elegance (California).

Amintim că anterior firma germană ne-a arătat prima fotografie a coupeului conceptual care avea descrierea: “Fierbinte şi fantastic – aproximativ şase metri de lux extrem”.

În cea de-a doua fotografie mai putem observa că prototipul a primit nişte camere video în locul unor oglinzi retrovizoare tradiţionale, iar grila radiatorului pare a fi din metal.

Vezi şi: Şase metri de lux. Un coupe cu logo-ul Maybach ne va fi prezentat în curând

Presa auto europeană scrie că noutatea va demonstra un punct de orientare în viitor pentru brandul premium Maybach. Automobilul de serie va fi vârful de gamă al companiei germane.

Iti place articolul?