in ,

(foto) Peugeot prezintă bicicleta electrică pe care poţi merge cu o viteză de 45 km/h!

Peugeot eU01s a fost pentru a ocupa o nişă între scuterele şi bicicletele electrice tradiţionale care pot dezvolta o viteză maximă egală cu 25 de km/h.

Peugeot eU01s 0

Datorită motorul electric dezvoltat de Bosch Performance Line viteza maximă pe care o poate dezvolta această bicicletă este de 45 de km/h!

Autonomia de drum poate varia între 75 şi 95 de kilometri, în dependenţă de acumulatorul instalat. Acesta poate avea o capacitate de 400 sau 500 W/h.

O frânare efectivă la viteze mari este asigurată de nişte mecanisme de frânare hidraulice cu discuri, care au un rotor cu un diametru care măsoară 180 de milimetri.

peugeot-eu01s_1

În calitate de opţiune este disponibil sistemul Bosch Nyon, care presupune un mic calculator de bord cu un ecran de 4.3 inci, cu ajutorul căruia biciclistul poate seta regimurile de condus.

Printre posibilăţile pe care le poate oferi Bosch Nyon se numără şi un “antrenor”, sistem de navigare şi conexiune cu smartphone-uri.

peugeot-eu01s_2

Premiera lui Peugeot eU01s va avea loc la Salonul Auto de la Paris, iar vânzările vor începe în luna decembrie a acestui an.

Bicicleta va putea fi cumpărată în reţeaua europeană a producătătorului Сycleurope sau la unii dealeri Peugeot. Preţul nu a fost anunţat deocamdată.

Amintim că anterior marca franceză a prezentat prima bicicletă din lume care se pliază şi are un motor electric auxiliar. Aceasta cântăreşte doar 17 kilograme şi poate dezvolta o viteză de până la 20 km/h.

Vezi mai multe: (foto) Premieră: Mobilitatea viitorului – Peugeot eF01