in ,

(foto) Pick-up Mercedes-Maybach! Va exista aşa ceva, însă nu va fi făcut de germani

Mercedes-Benz X-Class este o maşină specială din mai multe motive. În primul rând, conducerea sa este o experiență comparabilă cu cea a unui SUV, ceea ce reprezintă o nouă calitate în lumea pick-up-urilor robuste și una dintre cele mai recente tendințe. Producătorii de camionete încearcă să “netezească” mașinile, astfel încât aceste “vehicule comerciale” să poată asigura o plimbare confortabilă.

În continuare, interiorul standard al lui Mercedes-Benz X-Class este destul de comod şi bine echipat cu câteva gadget-uri care pot fi găsite doar în mașini premium, cum ar fi porturi USB, Bluetooth sau sistem de navigaţie pe un ecran tactil. Stilistica este realizată asemenea modelelor de top Mercedes-Benz.

Atelierul polonez Carlex Design a decis să facă acest model unul cu adevărat premium, cu unele caracteristici inspirate sau chiar preluate de la maşini Mercedes-Maybach! De exemplu, pick-up-ul botezat X-Class Yachting Edition va fi dotat cu un kit exterior aerodinamic nou, compus din 15 elemente, inclusiv cu inserţii din fibră de carbon.

Bena va fi transformată, plasticul dur fiind înlocuit cu lemn de tec. Jantele şi grila radiatorului vor fi originale, identice cu cele instalate pe Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet. Caroseria va fi vopsită în combinaţia de culori porcelain white şi chocolate brown.

În habitaclu va abunda pielea de calitate superioară, Alcantara şi inserţiile din lemn natural. Scaunele frontale vor fi înlocuite cu unele Recaro Sportster, iar forma volanului va fi modificată.

Carlex Design va face X-Class Yachting Edition într-un număr limitat de exemplare, doar 100, primul fiind deja în proces de asamblare. Preţul va fi de minim 105.000 euro, în dependenţă de versiunea/motorizarea care va sta la bază.

Vezi şi: (foto) Brutal sau sportiv. Pickup Design modifică frumos noul Mercedes-Benz X-Class

GALERIE FOTO: