in ,

(foto) Pickup Design va construi doar 500 de exemplare Volkswagen Amarok AMY

Subdiviziunea Pickup Design a atelierului polonez de tuning Carlex Design a prezentat un program de modernizare pentru pick-up-ul german Volkswagen Amarok, numit AMY. Maşina devine mai robustă după ce adaptează un nou bodykit la exterior, un set de anvelope pentru off-road şi un suport cu LED-uri montat pe acoperiş.

Maşina utilitară şi de teren a devenit mai lată datorită unor aripi şi bosaje modificate. Barele de protecţie conţin mai multe elemente din plastic dur, iar cea din spate are nişte inserţii care imită terminaţiile eşapamentului, care apropo este unul nou. Pe caroserie au apărut mai multe autocolante, printre care se numără şi unele care indică denumirea ediţiei speciale.

Se ştie că s-a lucrat şi la suspensie, iar anvelopele pentru off-road BFGoodrich All Terrain au o mărime de 265/60.

În habitaclul lui Amarok a apărut un nou volan original, dar şi numeroase inserţii din piele neagră şi Alcantara. Pe scaune şi pe panourile uşilor există suprafeţe cu un desen care iese în relief şi inserţii din piele de culoare bej.

Vezi şi: (foto) Noul brand Pickup Design lansează ediţia limitată a modelului Toyota Hilly

Sub capota lui VW Amarok nu s-a intervenit. Preţul de start pentru o astfel de maşină porneşte de la 48.650 de euro şi poate fi comandată chiar acum (maşina + modificările de bază, fără cele opţionale). De menţionat că în total vor fi modificate/transformate doar 500 de exemplare.

Un VW Amarok poate avea sub capotă un turbo diesel de 3.0 litri care produce 161, 204, 224 de CP (cutii de viteze: manuală cu şase trepte sau automată cu opt trepte) sau un turbo diesel de 2.0 litri cu 180 de CP şi o transmisie automată cu opt trepte.

Vezi şi: (foto/video) Un producător de jucării a făcut împreună cu Toyota un pick-up extrem

Iti place articolul?