in ,

(foto) Pietoni care se joacă cu viaţa. Iată cum trece strada o femeie cu copil mic

O femeie din Chişinău a uitat că îşi pune în pericol viaţa sa şi a copilului său, după ce a decis să traverseze strada neregulamentar şi încă în unul dintre cele mai periculoase locuri.

Un martor ocular i-a imortalizat acţiunile într-o fotografie, iar odată ce a fost postată pe o reţea de socializare a devenit în scurt timp virală.

Femeia nu a luat în considerare că în preajmă există o trecere subterană şi a hotărât să o i-a pe de-a dreptul. Totul s-a întâmplat în preajma unui centru comercial, pe viaduct, acolo fiind una dintre zonele din Chişinău unde şoferii pot dezvolta o viteză mare, unii depăşind limita.

În ultima perioadă au fost înregistrate mai multe cazuri în care moldoveni şi-au pierdut viaţa şi au fost răniţi, trecând strada atât prin locuri neregulamentare cât şi pe treceri de pietoni.

FOTO: facebook.com/chisinau.fail
FOTO: facebook.com/chisinau.fail

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].