in

(foto) Planurile de viitor ale Audi, pe Internet. Iată ce modele şi în ce an vor fi lansate

Portalul Autobahn.eu a făcut rost de o imagine a unui posibil plan de dezvoltare a lui Audi. Schema arată în detalii ce modele vor fi lansate de compania germană până în anul 2019. Putem observa că coupeurile Audi RS5 de generaţie nouă şi Audi R8 cu motor V6 vor apărea în 2018.

18437
FOTO: autobahn.eu

Coupeul sportiv Audi R8 V6 ar putea fi o soluţie pentru mărirea volumului de vânzări globale, pentru că în multe ţări, maşinile cu propulsoare cu volum mic sunt mai accesibile din cauza impozitelor mai mici. Astfel se aşteaptă ca sub capota lui R8 să fie instalat un motor twin-turbo, care ar putea fi preluat de la modelele RS4 sau RS4 (circa 425 CP).

Mai mult, documentul scanat arată că în următorii doi ani, Audi va lansa mai multe modele noi, printre care: A5 şi S5 Coupe, Q5/SQ5, R8 Spyder, TT RS Coupe, A5/S5 Sportback, A5/S5 Convertible, SQ7, RS3 Sedan şi Q7 e-tron. Toate aceste maşini vor debuta în 2017.

Iar în 2018, potrivit planului, ar putea fi introduse modelele RS5 Coupe, R8 V6 Coupe, Q8, noua generaţie A6, A7, A8, şi un automobil despre care încă nu ştim nimic, numit C-BEV. Se presupune că aceasta ar fi o compactă electrică.

După cum am menţionat mai sus, imaginea scanată poate fi un posibil plan. Dacă e adevărat, urmează să vedem.

What do you think?