in , ,

(foto) Porsche Moldova se laudă cu un Cayenne GTS unic în Europa

Importatorul Porsche din Republica Moldova ne-a obișnuit deja cu faptul că periodic în țara noastră ajung niște mașini foarte speciale. Aici putem menționa Panamera Turbo S Exclusive Series, o mașină construită în doar 100 de exemplare, sau 911 GT3 RS, un coupe deosebit de sportiv care este la mare căutare în întreaga lume.

De această dată, în showroomul Porsche poate fi văzut un alt model special, și anume un Cayenne GTS care se laudă cu o culoare exterioară senzațională. Este vorba despre nuanța Gulf Orange care în mod normal nu poate fi găsită în paleta de culori a modelului.

Ideea este că importatorul local și-a dorit mai multă culoare pentru acest exemplar și au făcut comanda la uzină în baza nuanței Gulf Orange. Și pentru că cei de la Porsche nu pot doar găsi nuanța și să o aplice pe mașină fără de a o supune la tot felul de teste, iată că a durat aproape un an de când a fost plasată comanda și până când mașina a juns în țară.

13

Vă reamintim că Porsche Cayenne GTS are sub capotă un motor V6 de 3.6 litri bi-turboo ce dezvoltă 440 de cai putere și 600 Nm. Datorită acestor forțe, SUV-ul accelerează 0-100 km/h în 5.1 secunde și poatre rula cu o viteză maximă de 262 km/h.

Iti place articolul?