in ,

(foto) Premieră în Chișinău! Un atelier auto îţi poate personaliza mașina cu ajutorul unei tehnici speciale

Te-ai plictisit de cum arată habitaclul automobilului tău sau ai la interior suprafeţe zgâriate, roase şi de pe care a căzut vopseaua? Atunci trebuie să ştii că în Chişinău există atelierul Aqua Art.

Specialiştii de acolo sunt gata să pună la dispoziţie o gamă largă de servicii de personalizare atât a automobilelor, cât şi a motocicletor, căştilor de protecție, bicicletelor, armelor, aparatelor de uz casnic, dispozitivelor electronice şi a multor altor obiecte.

Lăsând la o parte toate cele enumerate şi interesându-ne doar de ce este tematic blogului nostru, îţi recomandăm să apelezi la Aqua Art dacă doreşti să vezi ceva nou pe maşina ta sau să o faci unică. Partea cea mai interesantă că toate modificările sunt aplicate printr-o tehnică specială.

Află că pot fi prelucrate practic toate suprafeţele tari de pe automobile sau mai exact acele care pot fi vopsite şi acoperite cu strat protector de lac (plastic, metal, lemn, sticlă, ceramică etc.).

În total atelierul dispune de o gamă largă de texturi, circa 70-80 de modele, care pot imita lemnul, aluminiul, fibra de carbon şi multe altele.

Timpul necesar pentru efectuarea unor astfel de lucrări variază de la caz la caz. În mediu între 7 zile – 10 zile, în dependență de starea detaliilor, forma, dimensiunile, culoarea şi textura aleasă pentru acestea.

Răsfoieşte o galerie voluminoasă de imagini pentru a vedea care au fost doleanţele unor clienţi şi cum poate fi eventual personalizat automobilul tău, AICI.

What do you think?