in ,

(foto) Premieră de la Peugeot. Francezii au actualizat sedanul 301

Compania Peugeot a prezentat sedanul 301 facelift. Modelul a suferit schimbări estetice la exterior şi un sistem multimedia nou.

peugeot-301-facelift-2017_3

De predecesorul său, “noul” automobil se deosebeşte prin grila radiatorului, forma blocurilor optice, secţiuni pentru lumini de zi, bare de protecţie şi jante cu design nou.

Pentru Peugeot 301 facelift a devenit disponibil un sistem multimedia cu ecran tactil de 7.0 inci şi care suportă acum cele mai noi interfeţe mobile Apple CarPlay, Android Auto şi MirrorLink. Mai mult, clienţii vor putea opta pentru un sistem de navigare TomTom care va arăta hărţile în format 3D şi informaţii actuale despre ambuteiaje sau preţurile la carburant.

peugeot-301-facelift-2017_19

Motorul de bază care poate fi comandat cu sedanul Peugeot 301 facelift a rămas acelaşi agregat natural aspirat, cu trei cilindri şi un volum de 1.2 litri. Acesta dezvoltă 82 CP şi este cuplat la o transmisie mecanică cu cinci trepte.

Linia de benzinare mai este compusă dintr-o unitate de 1.6 litri (115 CP), capabil să lucreze în comun cu o transmisie mecanică sau una automată cu şase trepte.

Printre motoarele diesel se numără două agregate de 1.6 litri, cu 92 şi 100 CP, ambele cuplat la transmisia manuală cu cinci rapoarte.

Vezi şi concurentul acestui Peugeot: (foto/video) Premieră venită din Franţa: Citroen C-Elysee facelift

Lista de dotări a fost completată cu ABS, sistem de stabilizare, sistem de frânare automată în cazuri de urgenţă, funcţie de control a presiunii în pneuri şi cameră video în spate.

Vânzările sedanului actualizat Peugeot 301 vor începe în primul trimestru al anului 2017. Preţurile vor fi anunţate mai târziu.

Iti place articolul?