in ,

(foto) Premieră: Ediţia limitată BMW M240i M Performance Edition

Compania BMW lansează ediţia limitată de coupeuri M240i M Performance Edition. În total vor fi produse 750 de exemplare care se vor deosebi prin mai multe modificări de ordin estetic.

Toate automobilele vor fi vopsite într-o culoare albă Alpine White şi vor avea o grilă neagră a radiatorului. Din fibră de carbon vor fi făcute corpurile oglinzilor retrovizoare, pragurile, eleronul, difuzorul şi inserţiile de pe terminaţiile eşapamentului.

De asemenea, compactele sportive vor primi jante de 19 inci bicolore cu anvelope care măsoară 225/35 în faţă şi 245/30 în spate. Iar în habitaclu va exista un decor special, în mare parte fiind făcut cu velur, alături de un volan M.

La capitolul tehnic coupeul actualizat nu se va schimba. Sub capotă va sta acelaşi motor turbo cu şase cilindri şi un volum de 3.0 litri (340 CP), care va putea fi cuplat la o cutie mecanică cu şase trepte sau una automată cu opt rapoarte.

În calitate de dotare opţională este sistemul de tracţiune integrală.Împreună cu acesta acceleraţia de la 0-100 de km/h se face în 4.4 secunde, iar viteza maximă ajunge la 250 de km/h.

În Europa startul vânzărilor modelului se va face în iulie, odată cu cel al Seriei 2 care a fost actualizată recent.

Vezi mai multe: (foto/video) Premieră: BMW Seria 2 Coupe, Cabriolet şi M2 facelift

Iti place articolul?