in , ,

(foto) Premieră: Ediţie jubiliară Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition

Marca americană Chevrolet marchează în acest an 65 de ani de la apariţia modelului legendar Corvette. Cu această ocazie, la Salonul Auto de la New York care se va deschide chiar mâine pentru jurnalişti, va fi prezentat sportcarul Corvette Carbon 65 Edition.

Versiunea specială are la bază ultima generaţie Corvette C7. Carbon 65 Edition poate fi calificat mai degrabă ca fiind un pachet de dotări opţionale care adaugă mai multe detalii unice în materie de design.

În total vor fi construite 650 astfel de maşini, disponibile în versiunile Grand Sport 3LT şi Z06 3LZ din gama de modele a anului 2018.

Modelul jubiliar a primit noi elemente în kitul exterior aerodinamic făcute din carbon, dar şi o culoare unică pentru caroserie Ceramic Matrix Gray. Aceeaşi schemă de culori va continua şi în habitaclu, acolo unde a mai apărut un volan sport nou cu inserţii din fibră de carbon.

Pe lângă toate aceste lucruri, maşinile se vor alege cu nişte elemente grafice pe caroserie, un set de jante originale vopsite în culoare neagră care ascund şi nişte etriere de culoare albastră, scaune sport, logouri speciale şi nişte praguri frumoase pe care este inscripţionată denumirea seriei de maşini.

Potrivit Chevrolet, modelul jubiliar va costa cu aproximativ 15.000 de dolari mai mult decât cel cerut pentru versiunile sus menţionate. Vânzările vor demara în această vară.

Iti place articolul?