in ,

LoveLove COOLCOOL LOLLOL OMGOMG

(foto) Premieră europeană “cunoscută” de la Suzuki: noul Swace

Suzuki a lansat noul Swace, un break elegant şi versatil cu un design atletic, care oferă un condus confortabil, inclusiv datorită performanţei hibride a trenului de rulare.

Swace este al doilea vehicul care urmează să fie comercializat de Suzuki în Europa, fiind de fapt o Toyota Corolla Touring Sports de nouă generaţie, în cadrul unui acord de afaceri de colaborare între cele două companii.

Caracteristici cheie:

 • Designul frontal unic, diferit pe modelul Suzuki, se centrează în jurul farurilor sale bi-beam LED și a grilei hexagonale mari cu o plasă tip fagure. Farurile și grila superioară sunt plasate într-o singură curbă continuă pentru un aspect sportiv și larg, în timp ce bara de protecție, grila inferioară și rama proiectoarelor anti ceaţă sunt poziționate aproape de sol.
 • Alte caracteristici exterioare includ railings-uri de acoperiș integrate pentru montarea simplă a suportului pentru acoperiș, un hayon sculptat care este construit din rășină ușoară pentru a spori eficiența consumului de combustibil și jante din aliaj sport de 16 inci.
 • Paleta de culori cuprinde şapte opţiuni.
 • În cabină, o combinație de căptușeală moale și accente cromate sau argintii în subliniază calitatea generală și eleganța interiorului.
 • Noul Swace este echipat cu un sistem audio multimedia cu monitor de 8 inci, cu radio AM/FM/DAB, funcție Bluetooth și comenzi pe volan pentru a facilita utilizarea. Sistemul este compatibil cu Apple CarPlay pentru iPhone, precum și Android Auto și MirrorLink pentru smartphone-uri compatibile.
 • O placă de încărcare wireless Qi este disponibilă în consola frontală pentru a încărca smartphone-uri, împreună cu două terminale USB și un terminal AUX la îndemâna şoferului şi pasagerului din faţă.
 • Alte caracteristici interioare cheie includ un volan şi scaune faţă încălzite, un sistem de aer condiționat S-FLOW cu detectarea ocupanților și iluminat ambiental în întreaga cabină.
 • Cabina oferă versatilitate și confort pentru a sprijini stilul de viață activ atât al șoferului, cât și al pasagerilor. Cu o distanță generoasă în tandem de 928 mm între scaunele din față și din spate, confortul cabinei posterioare și camera pentru picioare de acolo este una dintre cele mai bune din clasă.
 • Compartimentul mare de bagaje de 596 litri oferă spațiu amplu pentru o varietate de bagaje sau obiecte de agrement. Pentru un plus de versatilitate, placa din podeaua portbagajului poate fi plasată într-o poziție inferioară pentru a stoca obiecte mai înalte, și este, de asemenea, reversibilă cu o parte posterioară din rășină, care poate fi utilizată pentru depozitarea obiectelor umede sau murdare.
  • Compartimentul poate fi extins cu ușurință într-un spațiu complet plat prin utilizarea manetei de pliere de la distanță pentru a rabata scaunele din al doilea rând. Nevoile de confidențialitate sunt abordate cu un capac tonneau detașabil care poate fi retras cu o singură atingere, iar compartimentul de bagaje este echipat cu iluminare automată și o priză DC 12V pentru un plus de confort.
 • Sub capotă noul Swace are bine cunoscutul sistem hibrid de la Toyota, cu un motor de 1.8 litri la bază, iar sistemul în total produce 122 CP şi 142 Nm, cu un cuplu suplimentar al motorului electric din formaţie, care este disponibil de la zero rpm. Mai multe caracteristici ale motorizării puteţi vedea în tabelul ataşat.
 • Profitând de motorul său de mare putere și de capacitatea mare a bateriei, Swace este echipat cu un EV drive mode. În acesta, vehiculul este condus numai de motorul său electric. Acest mod poate fi utilizat pentru a conduce pe distanțe scurte fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la zgomot sau emisii, în special în zonele rezidențiale dimineața devreme și noaptea târziu, sau în garaje și parcări interioare.
 • Swace oferă confort de conducere lin și manevrabilitate stabilă și receptivă, cu un design cu un centru de greutate scăzut și o suspensie reglată fin. Capota joasă și amplasarea bateriei hibride sub scaunele din spate ajută la a-i oferi mașinii centrul său de greutate scăzut, reducând ruliul, îmbunătățind stabilitatea și contribuind la o călătorie lină și ușoară. Suspensia frontală cu braţe McPherson și cea spate multi-link este proiectată pentru stabilitate excelentă la manevrare și confort de rulare. Dacă există pentru Swace şi noua tehnologie a supapei de absorbție a șocurilor și în premieră un sistem de suspensie variabilă adaptivă (AVS), cum este pe Toyota Corolla, nu se menţionează.
 • Pentru o mai mare manevrabilitate, funcția de selectare a modului de conducere permite conducătorului auto să aleagă dintre trei moduri (Normal, Eco, Sport) în funcție de preferințele sau nevoile lor.
 • Evident, sunt disponibile pe noul Suzuki toate sistemele de asistenţă şi protecţie moderne, pe care Toyota le are în suita Safety Sense, precum: Simple-Intelligent Parking Assist (S-IPA), Pre-Collision System (PCS), Lane Tracing Assist (LTA), Road Sign Assist (RSA), Dynamic Radar Cruise Control (DRCC), Blind Spot Monitor (BSM), Rear Crossing Traffic Alert (RCTA), eCall, Brake Hold, etc.

Vânzările sunt setate să înceapă în Europa în această iarnă. Preţul de start nu ar trebui să varieze prea mult de cel al Toyota Corolla Touring Sports.

Iti place articolul?