in , ,

(foto) Premieră europeană: Honda Jazz facelift

Compania Honda se pregăteşte de Salonul Auto de la Frankfurt şi ne prezintă detalii despre o maşină pe care o va arăta în premieră publică acolo. Este vorba despre modelul compact Jazz facelift.

Noutăţile principale pe care le aduce acest automobil este apariţia unei noi versiuni de echipare numită Dynamic, dar şi a unui propulsor nou.

Un Honda Jazz facelift se va putea deosebi de maşina care se mai comercializează în prezent prin nişte blocuri optice modernizate, o grilă modificată a radiatorului, bare de protecţie diferite, dar şi printr-o culoare nouă şi metalizată pentru caroserie, numită Skyride Blue.

Honda Jazz facelift va putea fi comandat cu un propulsor nou pe benzină i-VTEC de 1.5 litri, unitate care anterior nu a existat în linia de motoare. Acesta produce 130 de CP şi lucrează împreună cu un variator resetat. Consumul mixt anunţat este de 5.4 litri la 100 de km parcurşi.

În gama de motoare disponibilă pentru Jazz va râmâne agregatul de 1.3 litri (102 CP), care va putea fi comandat pe două versiuni ale maşinii: Sport şi cea mai nouă Dynamic. Ultima îi adaugă maşinii un splitter de culoare roşie, un difuzor, un mic eleron pe uşa portbagajului, praguri diferite, blocuri optice cu LED-uri şi jante negre care măsoară 16 inci.

În habitaclul unui Jazz Dynamic există materiale decorative de o calitate mai bună şi cusături contrastante de culoare portocalie, alături de un volan şi un levier îmbrăcat în piele.

Printre dotările de bază pe care le va avea Honda Jazz facelift se numără un sistem de acces la interior fără cheie, cameră video spate, ecran multimedia cu ecran tactil de 7 inci, senzor de lumină, cruise control, sistem de avertizare în cazul unor coliziuni frontale, sistem de monitorizare a traficului, etc.

Primii clienţi îşi vor putea primi maşinile la începutul anului 2018.

Iti place articolul?