in ,

(foto) Premieră la Goodwood: Audi R8 V10 plus Audi Sport Performance Parts

Audi a prezentat o ediţie specială şi limitată a supercarului R8 V10 plus. Pasionaţii de Audi R8 din Marea Britanie vor avea doar cinci oportunităţi de a obţine o astfel de maşină, care va fi făcută special cu volan pe partea dreaptă.

Alte 39 vor fi disponibile pentru a fi comandate prin intermediul celor 115 centre Audi de la nivel internaţional.

Vezi acum: (video) Goodwood Festival of Speed 2018 este LIVE şi pe AutoBlog.MD

Toate noutăţile de la Festivalul de Viteză de la Goodwood vor apărea AICI.

Audi R8 V10 Plus with Audi Sport Performance parts 3

O multitudine de componente add-on identifică imediat versiunea Audi Sport Performance Parts, aducând legăturile genetice strânse cu motorsport-ul într-o imagine mai bună, nu numai vizuală, ci și dinamică, prin creșterea capacității de manevrabilitate la viteză mare.

Un aero kit dezvoltat în tunel aerodinamic și realizat exclusiv din fibră de carbon oferă laturi mai agresive în aproape fiecare fațetă a mașinii, mai ales în spate unde domină un spoiler fixat ​​și un difuzor cu elemente roșii, în timp ce pragurile laterale care încorporează logoul Audi Sport și elementele aerodinamice speciale situate în posteriorul arcurilor roților din spate, focalizează fluxurile de aer. În partea din față se remarcă nişte prize de aer mai pronunțate, un splitter adânc și aşa-zisele “canarde” sculptate care amintesc de cele montate pe prima generație Audi R8 GT.

Toate elementele aerodinamice contribuie la o creștere semnificativă a forței de apăsare: la o viteză de 330 de km/h se generează 250 de kilograme de forţă, cu peste 100 de kg mai multe decât pe un R8 V10 plus obişnuit. La 150 de km/h efectul este mai pronunţat – o forţă dublă de 52 de kg.

Noile jante de culoare neagră, care măsoară 20 de inci şi vin pe această ediţie specială, sunt mai uşoare cu până la opt kilograme faţă de cele standard. Acestea sunt “încălţate” în anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2 cu dimensiuni de 245/30 în față și 305/30 în spate.

Audi R8 V10 Plus with Audi Sport Performance parts 4

Vezi şi: (video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Noul drift car Audi R8 V10 RWS

Mai dispune de o nouă suspensie coilover care este mai uşoară şi poate fi reglată în trei moduri pentru performanţe excelente atât pe circuite, cât şi pe drumurile publice. Discurile de frână ceramice, montate pe față și pe spate, au o placă de suport din titan pentru a reduce în continuare greutatea vehiculului și pentru a lucra cu plăcuțe de frână special îmbunătățite, pentru o putere de oprire extrem de eficientă și rezistență mai mare la uzură.

În interior, volanul exclusiv Contour Sport este acoperit cu Alcantara şi cu un marcaj roșu la ora 12. Caracteristicile cum ar fi: Audi Smartphone Interface, o cameră video spate și un eşapament sport sunt adăugate în lista de dotări care deja include scaune sport tapiţate cu piele perforată Fine Nappa, sistem MMI Navigation, Audi connect services online şi Audi Virtual Cockpit.

Audi R8 V10 plus Audi Sport Performance Parts este propulsat de acelaşi motor natural aspirat V10 de 5.2 litri, care produce 610 CP şi 560 Nm de cuplu.

Preţul unei astfel de maşini este unul fix, în Marea Britanie fiind de 176.560 de lire sterline sau 199.662 de euro.

Vezi şi: (foto) ABT se ocupă de Audi R8 V10 plus, dar are un motiv pentru care nu umblă la motor

Audi R8 V10 Plus with Audi Sport Performance parts 5

buton subscribe

Audi R8 V10 Plus with Audi Sport Performance parts 0 Audi R8 V10 Plus with Audi Sport Performance parts 1 Audi R8 V10 Plus with Audi Sport Performance parts 2