in ,

(foto) Premieră la Goodwood: Ford Mondeo ST-Line

Compania Ford a prezentat la Festivalul de Viteză de la Goodwood o versiune de echipare specială, ST-Line, pentru sedanul, break-ul şi hatcback-ul Mondeo.

Odată aplicată, automobilul are o înfăţişare mai sportivă atât la exterior cât şi la interior.

Mondeo ST-Line

Printre dotările care numără în versiunea ST-Line sunt: o suspensie care micşorează garda la sol cu 10 mm, o grilă a radiatorului de culoare neagră, bare de protecţie şi praguri laterale cu forme sportive, margini de culoare neagră în jurul geamurilor, jante de 18 sau 19 inci care au o nuanţă închisă.

Eleronul este disponibil doar pe versiunea cu ampatament lung, însă poate fi comandat contra plată şi pe hatchback.

Mondeo ST-Line

Imagini cu interiorul maşinii deocamdată nu au fost publicate. Ford spune că acolo vor fi instalate scaune sport care au cusături de culoare roşie, un volan în forma modelelor ST din gamă, care este acoperit cu piele şi are padele de schimb al treptelor cutiei de viteze (în cazul versiunilor maşinii cu transmisie automată).

Totodată, schimbătorul cutiei de viteze este făcut într-un stil sport, iar pe praguri există inscripţia ST-Line.

Gama de motoare a modelului, de pe piaţa europeană, cuprinde un motor de 1.5 litri cu 160 CP şi un agregat de 2.0 litri care poate livra 203 sau 240 CP.

Automobilul poate fi comandat şi cu un motor diesel de 2.0 litri care poate genera 150, 180 sau 210 CP. Transmisia poate fi una mecanică cu şase rapoarte sau una robotizată PowerShift. Există şi posibilitatea instalării unei tracţiuni integrale.

Când vor începe vânzările Ford Mondeo ST-Line şi dacă noutatea va fi disponibilă şi în ţara noastră, deocamdată nu se cunoaşte.

Mondeo ST-Line

Iti place articolul?